Rómából érkezhet Husztiék új edzője

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 14. 14:02
Olasz trénernek bizonyíthat a jövőben Huszti Szabolcs. A magyar válogatott középpályást is foglalkoztató Zenit Szentpétervár vezetősége ugyanis az AS Romát irányító Luciano Spallettit vagy a jelenleg munkanélküli Roberto Mancinit szeretné megnyerni a kirúgott Dick Advocaat utódjának. A Corriere dello Sport orosz forrásokra hivatkozva azt írja, a római csapat vezetőedzőjének szerződtetése már kész tény.


Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga az orosz együttes új trénerének. Hiszen a holland Dick Advocaat sem feltétlenül azért távozott Szentpétervárról, mert sokaknak szúrta a szemét, hogy januártól belga szövetségi kapitány is lesz. A németalföldi szakember kirúgása sokkal inkább összefügghet a sportigazgató Igor Kornyejevvel való kapcsolatával és persze a gyenge eredményekkel...

A vezetőség elsősorban Itáliában keresi az utódot. Mi a, hogy keresi?! A Tvoi Den nevű orosz újság szerint már meg is találta! A kelet-európai lap értesülései szerint az AS Roma jelenlegi trénere, Luciano Spalletti irányítja majd a jövőben a 2007-es bajnokot. Ottani információk szerint a kopasz edző évi négymillió euróért írhat majd alá.

Korábban nemcsak Spalletti neve merült fel Huszti Szabolcs klubjánál, hiszen rögtön Advocaat menesztése után állítólag már Roberto Mancinivel is tárgyaltak a vezetők. Antonio Conte és Claudio Ranieri már korábban kiestek a pikszisből.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu