Róluk álmodozik a Chelsea

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 7. 11:37
A Chelsea-nél alapos vérfrissítésre készülnek a nyáron, és elsősorban a támadószekciót erősítenék meg. Abramovics a Luka Modric, Alexis Sánchez, Neymar hármasban látja a megújulás zálogát, és arról sem mondott le, hogy valamennyiüket megszerezze – mintegy 90 millió fontért!


 

Noha új menedzser még nincs a Stamford Bridge-en, az átigazolási terveket már úgy szövögeti Roman Abramovics, mintha ő állítaná össze hétről hétre az együttest.

A milliárdos tulaj főként a támadójátékkal volt elégedetlen az előző idényben, és Fernando Torres gyengébb produkcióját is annak tudja be, hogy a Kölyök nem kapott kellő támogatást a társaktól.

És hogy ki tömheti labdákkal a következő szezonban? Abramovics tervei szerint Luka Modric, akitől azonban semmiképpen sem válna meg a Bajnokok Ligájába visszavágyódó Tottenham.

A Chelsea mindenhatója ugyanakkor amondó, mindenkinek megvan az ára, és akár 30 millió fontot is kiadna a horvátért a Telegraph szerint.

A mértékadó brit lap ugyanebbe az árkategóriába sorolja Alexis Sánchezt, aki BL-be vezette az Udinesét, és a Friuliban a nemzetközi porondon is számítanának rá.

A zebramezesek egy 35 millió eurós ajánlatot már visszautasították a chilei maestróért, ám hogy melyik csapat licitált, arról nem lebbentették fel a fátylat.

A harmadik kiszemelt Neymar, és a tárgyalásokat gyorsíthatja, hogy a támadó szíve szerint Nyugat-Londonba szerződne a Santostól.

A „legolcsóbb” a 19 éves tehetség lenne, 20 millió fontért talán már elengedné a brazil klub.

Mellettük az anderlechtes Romelu Lukakuval is szemezik a Chelsea, de állítólag jócskán hátrasorolták a kívánságlistán az elmúlt hetekben. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu