Robinhót továbbra is mellőzik Milánóban

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 13:23
Erőnléti problémák miatt a Genoa elleni hétvégi bajnokin is csupán a kispadon kezdhet Robinho, a Milan nyáron nagy dirrel-dúrral megvásárolt brazilja. Olasz lapinformációk szerint Massimiliano Allegri vezetőedző egyébként sem szívleli a támadót.


Nagy várakozás előzte meg a Manchester Citytől megvett labdarúgó érkezését, de ahogy telik -múlik az idő, úgy szürkül bele Milánó hétköznapjaiba a nyári vébét is megjárt futballista.

Robinho és szurkolói arra számíthattak, hogy a sérülékeny Alexandre Pato helyett több játéklehetőséghez jut majd, ám Allegri úgy véli, gyengécske erőnléte miatt nem áll még készen a nagyobb terhelésre.

Mivel a remek rajtot követően alaposan beragadt csapatnak a hétvégén mindenképpen nyernie kell a Genoa ellen, a vezetőedző nem kockáztat és minden bizonnyal kihagyja a brazilt a kezdőből.

A Rossonerók hét napon belül három meccset játszanak, a genovaiak ellenit az Ajaxszal szembeni BL-csata, majd a Parmával vívandó újabb Serie A-ütközet követi. Egyetlen esélye lehet Robinhónak: amennyiben Allegri pihenteti, mondjuk Patót a nagy menetelés előtt...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Botlott a Milan, élen az Inter!
VIDEÓK! Ibrahimovic góljára Floccari válaszolt egy szenzációs góllal az Olimpicóban, az olasz bajnokság negyedik, hétközi fordulójában. Lazio-Milan 1-1. A Roma idegesen játszott Bresciában, korán hátrányba, majd a szünet után...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu