Remek hajrával nyert a Kazincbarcika

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 17:15
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 9. fordulójában a Kazincbarcikai SC a BKV Előrét fogadta szombaton, 1-1-es félidő után a remekül hajrázó házigazda 4-2-re nyert.


LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:
KAZINCBARCIKAI SC – BKV ELŐRE 4-2 (1-1)
Kazincbarcika, 300 néző, vezette: Pető (Janitz, Varga)
KBSC: Botló – Hanász, Bányai (Romhányi, 90.), Kovács R., Sebők – Engi (Debreczeni, 52.), Olasz, Zimányi, Kerekes (Stevica, 54.) – Binder, Kovács P. Vezetőedző: Koleszár György
BKV ELŐRE: Bácskai – Baranyai, Molnár A., Benke, Forró – Halgas, Gulyás, Varga, Galántai – Csopaki, Török. Vezetőedző: Gergely Károly
Gólszerző: Engi (21.), Bányai (81., 89.), Debreczeni (92.), ill. Benke (28., 47.)

 

A szakadó eső és mély talaj ellenére harcosan kezdtek a csapatok, így nagy küzdelmet láthatott a közönség. Valamint azt, hogy a 21. percben megszerezte a vezetést a házigazda: Kovács P. passzolt a jobbösszekötő helyén kilépő Engihez, aki 15 méterről laposan kilőtte a hosszú sarkot.

 

Nem kellett sokáig várni a fővárosi válaszra, a 28. percben egy szabadrúgást követően ívelték fel a labdát a barcikai kapu elé, ahol Benke emelkedett a legmagasabbra és a jobb felső sarokba bólintott.

 

A szünetet követően rögtön Benke gondoskodott az eső mellett a barcikai „hidegzuhanyról”, hiszen a 47. percben megszerezte önmaga és csapata második gólját.

 

Sokáig úgy tűnt,hogy a BKV elviszi a három pontot, azonban az utolsó tíz percet alaposan megnyomta a KBSC és háromszor is bevette az Előre kapuját.

 

Bányai előbb szabadrúgásól majd kapásból lőtt nagy gólt, majd a hosszabbítás perceiben Debreczeni döntette el végleg a mérkőzést és a három pont sorsát.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Koleszár György: – Felfrissülve egy csodálatos mérkőzésen nyertünk.
Gergely Károly: – Nyolcvan percig győztesnek éreztük magunkat, de a hazaiak jól hajráztak és itt hagytunk három pontot.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu