Redknapp: Vége a Modric-ügynek

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 26. 10:10
Bár ismerve az átigazolási piac szeszélyeit, nem zárható ki, de minden valószínűség szerint nem igazol a Chelsea-hez Luka Modric, Harry Redknapp menedzser a csütörtöki Európa-liga-mérkőzés után azt mondta, a horvát marad a Tottenhamnél.


A középpályás eddig nem lépett pályára ebben a szezonban, kihagyva az együttes hétfői Man. United elleni bajnokiját és a Paksot kiejtő Heartsszal szemben 5-0-ra nyert El-párharcot.

A Spurs menedzsere viszont nem hiszi, hogy távozna a Chelsea-be vágyakozó futballista, és Redknapp annak sem látja okát, miért ne játszatná őt a hétvégén.

„Pénteken és szombaton edzeni fog, és rendben lesz vasárnapra – nyitott Modricról a tréner, aki ezek szerint a hétfői 0-3 után számíthat rá a Manchester City ellen.

„Ha felkapta volna a vizet és verte volna az asztalt nehéz lenne megtartani, de ő nem ilyen típusú ember. Mint korábban mondtam, egyáltalán nem okozott nekem soha problémát" – folytatta annak ellenére, hogy a játékos lapértesülések szerint elvágyódik a csapattól.

„Hogy véget ért-e a Modric-saga? Azt hiszem, mondhatom, igen! Marad és olyan szinten játszik majd, mint az elmúlt években" – szögezte le a végén Redknapp.

Ismerve a január 31-i eseményeket (Fernando Torres, Andy Carrroll és David Luíz összesen 100 milliót érő igazolását), teljes biztossággal nem zárható ki a horvát klubváltása, de valószínűleg csak egy 40 millió eurós feletti ajánlat bírhatná rá a londoniakat elengedésére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu