Rátámadtak az MU-csatár bátyjára

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 19. 11:56
Megtámadták a szombati városi derbi után a Manchester United csatárának, Mame Biram Dioufnak a bátyját. Sérülései nem súlyosak, nem szorult kórházi kezelésre.


 

Abdul a hétvégére ruccant át testvéréhez Dakarból, és ha már Manchesterben járt, a helyszínen tekintette meg a szombati városi derbit.

A United 1-0-s győzelmét hozó mérkőzés után azonban City-drukkerek hátulról rátámadtak, és több ütést mértek rá a Guardian manchesteri lap értesülése szerint.

Az idősebbik Diouf fivért, aki öccse Ligakupa-döntős mezét viselte, hangos „München” felkiáltások közepette ütlegelték, utalva az MU 1958-as repülőgép-szerencsétlenségére.

A hazai szurkolókat Paul Scholes késői gólja mellett az is felpaprikázta, hogy Gary Neville unitedes címerét csókolgatva mutogatott nekik a győzelem után.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Jó az öreg a háznál, Scholes döntött!
VIDEÓVAL!!! Erre várt egész Manchester: City kontra United!!! Ebben a szezonban már negyedszer találkozott az iparváros két csapata, és a vendégcsapat nagy szerencsével nyert ismét. Paul Scholes ugyanis a 93. percben fejelte a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu