KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAME_BIRAM_DIOUF"
A Bundesligában folytatja az MU csatára! 2012. január 28. 16:54 Másfél millió fontért elengedte a Manchester United a Hannoverhez 24 éves, szenegáli csatárát, Mame Biram Diouofot. A német középcsapat megerősítette, hogy 2014-ig írt alá a futballista.
 
Mehetnékje van az MU-csatárnak 2011. október 18. 17:49 Nincs sok esélye arra, hogy rövid időn belül bekerüljön az alapcsapatba, ezért Mame Biram Diouf ismét el akarja hagyni a Manchester Unitedet. A 23 éves szenegáli csatár kölcsönszerződésben gondolkodik.
 
MU: Kuszczak és Diouf még távozhat 2011. szeptember 2. 10:21 Szerdán éjfélkor ugyan lezárult a nyári átigazolási időszak, de a Manchester United még újabb üzleteket tervez. A klub két labdarúgót szeretne kölcsönadni a közeljövőben.
 
Rátámadtak az MU-csatár bátyjára 2010. április 19. 11:56 Megtámadták a szombati városi derbi után a Manchester United csatárának, Mame Biram Dioufnak a bátyját. Sérülései nem súlyosak, nem szorult kórházi kezelésre.
 
Bemutatjuk az új MU-csatárt – videó! 2009. július 31. 16:20 A Manchester United hivatalos honlapja is hírt adott a csapat negyedik, minden bizonnyal utolsó nyári vételéről: a szenegáli csatár Mame Biram Diouf leigazolásáról. A 21 éves csatár egy félévet kölcsönben marad a norvég élvonalbeli Molde FK-nál és csak januárban csatlakozik az angol bajnoki címvédőhöz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu