Bemutatjuk az új MU-csatárt – videó!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 31. 16:20
A Manchester United hivatalos honlapja is hírt adott a csapat negyedik, minden bizonnyal utolsó nyári vételéről: a szenegáli csatár Mame Biram Diouf leigazolásáról. A 21 éves csatár egy félévet kölcsönben marad a norvég élvonalbeli Molde FK-nál és csak januárban csatlakozik az angol bajnoki címvédőhöz.


Az afrikai támadót istenáldotta tehetségnek tartják Norvégiában, 73 meccsen 38-szor talált be a moldei csapatban 2007 januárja óta. Két hete tíz perc alatt mesterhármast lőtt a Brann-nak, huszonhét perc alatt pedig mesternégyest! 5-2-re nyert a hazai csapat. Ezután döntött úgy az MU, hogy megszerzi.

A héten ment át az orvosin, Antonio Valencia, Michael Owen és Gabriel Obertan után a klub negyedik szerzeménye. A Manchester már vett játékost korábban a Moldétól, nem is akárkit, Ole Gunnar Solskjaert, vele nem tettek rossz lóra... Azóta is félistenként kezelik a gyárvárosban, jelenleg a tartalékcsapatot irányítja a Vörös Ördögöknél.

Diouf eddig tizennyolc meccsen szerepelt hazája U20-as válogatottjában, amelyeken hétszer talált be az ellenfelek hálójába.

MOLDE-BRANN 5-2 (DIOUF GÓLJAI: 1., 7., 10., 27.)

VIDEÓ A SZÍNES BŐRŰ SOLSKJAERRŐL

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu