Puszi járt a BL-döntőért Van Gaaltól!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 28. 22:06
A Bayer München vezetőedzője Louis van Gaal a Lyon elleni 3-0-ra megnyert BL-visszavágó után kitörő örömmel ünnepelte csapata fináléba jutását. A lefújást követően egy arcra puszival fejezte ki örömét Martin Demichelisnek. Na de mester úr!


A kedd esti Lyon–Bayern München (0-3) Bajnokok Ligája-visszavágót követően örökítették meg ezt a felvételt, melyen a müncheni együttes vezetőedzője Louis Van Gaal egy arcra puszival jutalmazta játékosát, Martin Demichelist.

Az argentin védő láthatóan örült a kivételes bánásmódnak - még jó, hiszen a gárda 2001 után ismét a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe jutott. 

Mostanság nagyon szeretik egymást a fiúk a focipályákon: néhány héttel korábban a Manchester United játékosa, Gary Neville csókolta szájon Paul Scholest a Manchester City ellen szerzett győztes gólja után.

Vajon milyen érzelmek törhetnek majd elő Van Gaalból, ha csapata esetleg megnyeri a Bajnokok Ligáját!?

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csókbotrány Manchesterben
Gary Neville csókjától hangos az angol sajtó. Nem is lenne gond egy csókkal, ha azt a játékos például a feleségének adja. A 35 éves védő azonban a hétvégi bajnoki mérkőzés végén Paul Scholest jutalmazta egy szájra puszival. Na...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu