Pontot rabolt az Ajka a DAC otthonában

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 17:58
Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán az Integral-DAC együttese az Ajka csapata ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában. Az első félidő közepes iramú játékot hozott, amelyben mindkét együttes előtt adódtak helyzetek. A második játékrész eseménytelenül zajlott és rengeteg hibával játszottak a csapatok, így egyik együttes sem érdemelt győzelmet ezen a délutánon.


NB II, Nyugati csoport, 8. FORDULÓ:
Integral-DAC – FC Ajka 0-0
Győr, 300 néző. Vezette: Kovács J. Z.(Szabó P., Török K.)
Integral-DAC: Deli – Pásztor, Töltősi, Szabadfi, Fleischhacker – Lajtos (Vastag 61.), Szűcs (Csikós 76.), Müller, Sarus (Gál B. 46.) – Laki, Bali Vezetőedző: Lengyel Ferenc
FC Ajka: Grőber – Badics, Subicz, Pákai, Hornyák – Imre (Szöllőskei 74.), Manganelli, Gunther (Pávlicz 90.), Szabó L. (Hujber 86.)– Mihalecz, Csörnyei Vezetőedző: Artner Tamás
Sárga lap: Müller (35.), Pásztor (90.) ill. Szabó L. (41.), Mihalecz (55.), Hornyák (64.)

Különös volt az Integral-DAC elleni mérkőzés a vendégegyüttes számára, hiszen először ült az ajkaiak kispadján Artner Tamás, aki a hét közepén váltotta az addigi vezetőedzőt, Horváth Tamást.

 

A mérkőzés elején kiegyenlített játékot láthattak a nézők, egyik csapat sem veszélyeztette különösebben az ellenfél kapuját. A találkozó 14. percében jegyezhettük fel az első próbálkozást: Szabó Levente lőtt tizennyolc méterről a kapu bal oldala felé, de Deli szögletre tudta ütni a labdát. A pontrúgás után könnyen vezetéshez juthatott volna az Ajka, ám Csörnyei közeli fejese centikkel ment el a kapufa mellett.

 

A folytatásban felélénkült a hazaiak játéka is: Lajtos és Bali előtt adódtak komoly helyzetek, ám mindkét játékos ziccerben hibázott. A mérkőzés 44. percében közel állt a gólhoz a vendégegyüttes, de Mihalecz passza után Manganelli a felső kapufát találta el nyolc méterről, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

 

A második félidő elején mindkét együttes előtt adódtak kisebb helyzetek, de egyiket sem sikerült gólra váltaniuk.

 

A folytatásban mindkét csapat rengeteg hibával játszott és inkább egymás játékának a tördelésével foglalkoztak, mint inkább a gólszerzéssel. A gyenge iramú második félidőben a nézők is unatkoztak, így inkább a játékosok szidalmazták, a szurkolás helyett.

 

Összességében egy közepes iramú első félidő után a második játékrészben két indiszponált csapat játszott, így igazságosnak mondható a döntetlen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu