Pofára eshet a Fehérvár! Pápá, Lothar?

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 16. 11:36
Gyorsan véget érhet a székesfehérvári álom! Lothar Matthaus mégsem biztos, hogy Magyarországon folytatja edzői karrierjét. Az FC Fehérvár ugyan a múlt héten már hivatalos honlapján is bejelentette, hogy a korábbi klasszis játékos lesz a következő idénytől a vezetőedző, ám a Bild című német újság szerint könnyen lehet, hogy a szakember a Bundesligából kieső Arminia Bielefeldnél köt majd ki.


Mi lesz veled, Fehérvár? Lehetséges, hogy a Fejér megyei csapat vezetősége kissé elbízta magát Lothar Matthaus szerződtetésével kapcsolatban. Az élvonalbeli klubnál szinte kész tényként közölték a német válogatottsági rekorder szerződtetését. Ezzel szemben a korábbi szövetségi kapitány minden fórumon hangoztatta, bár tárgyaltak, ám megállapodás még nem szültett az ügyben. Szóbeli sem...

A német Bild információi szerint a Bundesligából frissen kiesett Arminia Bielefeld kivetette a hálóját az izrael Maccabi Netanyától távozó trénerre. Persze, több feltétele is van annak, hogy a korábbi klasszis visszatérjen hazájába.

Első körben az, hogy a június 22-én tartandó tisztújításon új vezérkar vegye át a hatalmat az 1905-ben alapított egyesületben. Ha ez valóra válik, több üzletember is részesedést vásárolhat a klubban. Várhatóan ők állnák Matthaus nem éppen aprópénzben mérhető fizetését is.

Egyébként a lap szerint olyan vállalkozókról van szó, mint a német média által csak pudingkirálynak becézett Dr. August Oetker, a divat világából ismert Garry Webber vagy a nyílászárók eladásából meggazdagodott Dr. Dirk U. Hindrichs.

„Nem az én fizetésem a legfontosabb. Ezeket az összegeket akár a csapat megerősítésére is fordíthatja a vezetést" - nyilatkozta Matthaus a Bildnek.

Az ügy egyik pikantériája, hogy az előzetes hírek szerint a Fehérvár és a német tréner június 19-én ül majd le tárgyalni az esetleges együttműködésről.  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu