Podolskit a Romával boronálják össze

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 28. 18:07
Máris megindultak a találgatások a Románál a nyári csapaterősítést illetően: olasz értesülések szerint az egyesület tavaly után ismét figyelni kezdte a Köln német válogatott támadóját, Lukas Podolskit, de egy másik csatár is az olaszok radarján van.


Az Itasportpress.it úgy tudja, a 25 éves korábbi Bayern-futballistát azután célozták meg, hogy szinte biztos amerikai tulajdonosátvétellel rendeződhet a klub anyagi helyzete.

A lengyel születésű csatárt a Napoli és az Atlético Madrid is szívesen látná, ezért júliusig könnyen megugorhat az ára. A Románál rajta kívül szóba került Milivoje Novakovic neve is.

A 31 esztendős szlovént az Olaszország elleni Eb-selejtezős mérkőzést követően kezdték emlegetni az itáliai lapok, a Farkasok mellett a Lazio és a Palermo is vinné.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Roma: hat igazolás és új stadion!
Megérkezett az olasz fővárosba az amerikai-olasz mágnás Thomas DiBenedetto, hogy átvegye a hatalmat az AS Roma labdarúgóklubnál. Öt-hat nyári igazolást ígért és új szentélyt építene a Farkasoknak – derül ki első nyilatkozatából,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu