Roma: hat igazolás és új stadion!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 28. 15:40
Megérkezett az olasz fővárosba az amerikai-olasz mágnás Thomas DiBenedetto, hogy átvegye a hatalmat az AS Roma labdarúgóklubnál. Öt-hat nyári igazolást ígért és új szentélyt építene a Farkasoknak – derül ki első nyilatkozatából, amelyet a La Gazzetta dello Sportnak adott.


"Ugyanaz az álmom, mint szurkolók millióinak, hogy a Roma legyen a világ egyik legjobbja. Olyan csapatot kell építenünk, amely bármelyik évben képes megnyerni a Scudettót, és amely végre a BL-ben is versenyképes lehet. Természesesen időre lesz szüksége ehhez" – kezdte mondandóját.

"Mik lesznek az első lépések? Egyensúlyba kell hoznunk a mérleget és meg kell felelnünk a pénzügyi Fair Play támasztotta feltételeknek. Van esély arra, hogy megizmosodjon a csapat, ám kiemelten fontos, hogy a Roma kiharcolja a BL-kvalifikációt ebben az idényben."

"Mi a véleményem a mostani keretről? Bizonyos, hogy elmaradt a várakozásoktól az együttes, a Ranieri távozása okozta feszültség azonban már a múlté. Leginkább Totti góljaiban és Vucsinicsben bízom. Néhány játékostól bizosan megválunk, de legalább öt-hat új szerzeménnyel is számolok" – nyilatkozta DiBenedetto, aki azt is elárulta, a Roma-Interen járt először az Olimpicóban, és erős benyomást tett rá a hazai tábor fanatizmusa. Szerencsét hozott a Farkasoknak, emlékezhetünk, a fővárosiak Vucsinics góljával legyőzték a milánói sztárcsapatot.

A leeendő tulajdonos úgy érzi, eljött az ideje, hogy pokoli hangulatú katlan váljon az Olimpicóból:

"Nagy kár, hogy nem tökéletesek a szurkolás feltételei az Olimpicóban, a stadion nem ad kellően teret a rómaiak szenvedélyének, túlságosan is távol van a lelátó a pályától, emiatt bizonyára veszítenek hangulatukból a meccsek. Új stadion kell, angol mintára, ez a játékosok teljesítményére is kihatással lehet."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu