Pepe: Bocs, Messi! - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 20. 09:19
Nem volt szándékos, de elnézést kért Pepe Lionel Messitől azért a bizonyos kézre taposásért. A Spanyol Kupa negyeddöntője ezúttal sem múlt el balhé nélkül.


 

Pepe a Real Madrid hivatalos honlapján üzent a barcelonainak a szerda esti, kissé botrányosra sikeredetett kupameccset követően. Emlékezhetünk, a portugál futballista rátaposott a földön ülő Messi kézfejére. A játékos cseledekete felháborító volt, a gesztus viszont nemes.

"Nem állt szándékomban rálépni, elnézést kérek Messitől, ha úgy érezte, direkt történtek a dolgok - kezdte Pepe. - Az, hogy valamelyik kollegámnak szándékosan sérülést okozzak, távol áll tőlem. Szóval csak azt szerettem volna mondani, hogy bocsánat. Szívem, lelkem beleadtam a meccsbe, meg sem fordult a fejemben a szándékosság."

AZ ESET

A BOCSÁNATKÉRÉS

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho egymaga elviszi a balhét
José Mourinho szerint teljesen természetes, ha egy csapat kikap, akkor az edzőt hibáztatják, és vállalja ennek minden ódiumát. Pep Guardiola büszke arra, hogy a Barcelona ismét legyőzte, ráadásul idegenben a Real Madridot,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megint fordított a Barca a Bernabéuban
A decemberi bajnokihoz kísértetiesen hasonlító mérkőzésen, ismét hátrányból fordítva, de ismét megérdemelt győzelem aratott a Barcelona a Real Madrid otthonában, ezúttal a Király-kupa negyeddöntőjének 1. felvonásán. A királyiak...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu