Peking 2008: a Hertha BSC visszarendeli szerb légiósát

Szerző: MTILétrehozva: 2008. augusztus 9. 21:46
A Hertha BSC azonnali hatállyal visszarendeli szerb labdarúgóját, Gojko Kacsart a pekingi olimpiáról.


„Már kétszer jeleztük a szerb szövetségnek, hogy azonnal engedjék vissza Gojkót Berlinbe" - mondta Dieter Hoeness, a Hertha menedzsere. "Az utolsó határidő ma 14 órakor járt le, de a szerbek nem is reagáltak a kérésünkre."

 

A berlini klubvezető hozzátette: Kacsar csak abban az esetben maradhat az olimpián, ha az olimpiai válogatottal töltött időre hazája szövetsége utalná számára a német együttesnél járó fizetése időarányos részét, ezenkívül sérülése esetén a gyógyítási költségeit és a felépüléséig terjedő időszakban is a szerbek fizetnék a futballistát.

 

„Ha erről írásos garanciát kapunk, akkor Kacsar maradhat Pekingben, amennyiben azonban nem tér vissza hozzánk és a kért garanciát sem küldik el részünkre, hétfőn feljelentjük a szerb szövetséget a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS)".

 

A lausanne-i székhelyű testület szerdán hozta meg határozatát, amely szerint egyetlen klubot sem lehet arra kötelezni, hogy játékosát elengedje a pekingi játékokra, mert a férfi futballtorna nem szerepel a nemzetközi szövetség (FIFA) hivatalos versenynaptárában.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu