Pak és Nani marad az Old Traffordon

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 24. 19:44
Örülhetnek a Manchester United szurkolói, pedig nem érkezett újabb játékos a kerethez! Viszont a jelenleg a Premier League-trófeával Ázsiában „turnézó” Pak Dzsi Szung kijelentette, esze ágában sincs elhagyni a Vörös Ördögöket. De immár Luis Nani távozására is minimális az esély, legalábbis a csapat környékéről érkezett hírek szerint.


A 30 éves dél-koreai középpályás néhány napja azt mondta, nem hiszi, hogy az MU-ban fejezi be pályafutását. Ezt a nemzetközi sajtó egy része úgy értelmezte, akár már idén távozhat a rendkívül hasznos, elképesztő munkabírású futballista.

Pak most tiszta vizet öntött a pohárba Hongkongban. A Man. United néhány prominens képviselője Ázsiában tartózkodik, hogy az ottani szurkolók is személyesen láthassák a 19., csúcsot jelentő bajnoki aranyért járó trófeát.

„Megtiszteltetés, hogy továbbra is a Manchester Unitedért küzdhetek! Nincs mit mondanom az átigazolási pletykákkal kapcsolatban: maradni akarok a Manchester Unitednél! Ázsiai labdarúgóként még nagyobb megtiszteltetésnek érzem, hogy a világ legnagyobb klubjában szerepelhetek. A többi játékoshoz hasonlóan én is meg akarom nyerni a 20. bajnoki címet” – szögezte le Pak az együttes szurkolói előtt.

Nanit az elmlt hetekben a Real Madriddal és a Juventusszal is hírbe hozták, miután Ashley Young személyében újabb kiváló szélső került(!) a Unitedhez. De a portugál sztárnak nincs mitől tartania, a Press Association szerint Sir Alex Ferguson továbbra is számít a szolgálataira.
A hírügynökség úgy tudja, a skót menedzser az első nyári edzés előtt tájékoztatja arról a villámlábú klasszist, hogy a következő szezonban is fontos tagja lesz a csapatnak.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu