KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAK DZSI-SZUNG"
Pak Dzsudzsák korábbi csapatánál 2013. július 28. 09:57 Már csak egy orvosi választja el a PSV-től Pak Dzsi-szungot, a QPR 32 éves támadó középpályását - írja Thijs Slegers, a Voetbal International újságírója. Kölcsönben érkezik a dél-koreai.
 
Újabb MU-sztár hosszabbított 2011. augusztus 12. 16:00 Újabb kiváló labdarúgó írt alá új szerződést a Manchester Uniteddel, igaz Pak Dzsi Szung nem kötelezte el magát hosszú távra. A 30 éves dél-koreai középpályás egy évvel hosszabbította meg jövőre lejáró kontraktusát.
 
Közel a hosszabbításhoz Pak Dzsi Szung 2011. július 31. 10:46 Az FC Barcelon elleni 2-1-es győzelem mellett másnak is örülhetnek a Mancehster United szurkolói: Pak Dzsi Szung ugyanis bejelentette, nagyon közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa jövőre lejáró szerződését.
 
Pak és Nani marad az Old Traffordon 2011. június 24. 19:44 Örülhetnek a Manchester United szurkolói, pedig nem érkezett újabb játékos a kerethez! Viszont a jelenleg a Premier League-trófeával Ázsiában „turnézó” Pak Dzsi Szung kijelentette, esze ágában sincs elhagyni a Vörös Ördögöket. De immár Luis Nani távozására is minimális az esély, legalábbis a csapat környékéről érkezett hírek szerint.
 
Egy hónapra kidőlt a Man. United ásza 2011. február 15. 12:18 Pak Dzsi Szung egy hónapig harcképtelen lesz térdsérülése miatt, számolt be róla Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere. A dél-koreai középpályás rangadókról hiányzik majd.
 
Pak visszavonult! 2011. január 28. 21:44 Miután Dél-Korea bronzérmes lett a katari Ázsia-kupán, Pak Dzsi Szung, a Manchester United légiósa bejelentette visszavonulását - a válogatottól.
 
Pak: Az egész csapaté a siker 2010. június 12. 18:53 Pak Dzsi Szung szerint nem lenne helyes kizárólag az ő remeklésének betudni a dél-koreaiak Görögország felett aratott 2-0-s győzelmét a világbajnoki B-csoportban. A Manchester United középpályása úgy véli, Argentína ellen is lehet keresnivalójuk.
 
"Maradj, Carlos, szükség van rád!" 2009. május 21. 15:30 Pak Dzsi-Szung, a Manchester United labdarúgócsapatának középpályása arra kéri Carlos Tévezt, küzdjön azért, hogy a csapatnál maradjon.
 
Premier League: Pak Dzsi-Szung műtött térdével gondok vannak 2008. június 14. 13:17 A Manchester United dél-koreai középpályása, Pak Dzsi-Szung jövő héten vizsgálatokon esik át hazájában, mert a futballista fájlalja a térdét. Az elmúlt hetekben az ázsiai ország válogatottjában szereplő labdarúgó a szombati Türkmenisztán elleni idegenbeli világbajnoki selejtezőn nem is léphet pályára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu