Özil: Én maradtam volna a Realban, ha...

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 4. 12:55
Mesut Özil, az Arsenal német középpályása nyáron hagyta el a Real Madridot 42,5 millió font ellenében, és távozásának fő okaként a spanyol csapat edzőjét, a Paris Saint-Germaintől érkező Carlo Ancelottit jelölte meg.


 

Mesut Özil a nyári átigazolási időszak utolsó napján döntött úgy, hogy búcsút mond a Real Madridnak, és 42,5 millió fontért Londonba igazolt, az Arsenalhoz, mellyel tíz forduló után a Premier League első helyén áll.

A Santiago Bernabéuban José Mourinho távozása, valamint Isco és Gareth Bale leigazolása után megrendült a helye annak ellenére, hogy a világ egyik legjobb támadó középpályásaként tartják számon. Most elárulta, hogy távozásának fő oka az edző volt.

"Számomra nagyon fontos, hogy lássam, az edzőm bízik a képességeimben, és hisz bennem - nyilatkozta Özil a TF1-nek. - Az előző szezon végén nem voltak kétségeim, akkor még biztos voltam abban, hogy hogy a Real Madridnál maradok."

"De történt valami, és többé nem éreztem az edzőm bizalmát. Az Arsenalnál viszont ennek éppen az ellenkezője a helyzet." Mesut Özil 2010 és 2013 között összesen 159 alkalommal lépett pályára a Real Madrid csapatában, és 27 gólt szerzett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Be kellett áldozni Özilt Bale-ért"
Meglepődött Mesut Özil eladásán, de egyúttal megérti a Real Madrid szándékait Alessandro Del Piero, aki az AS-nek adott nyilatkozatot, érintve a nyár két nagy átigazolási ügye mellett Iker Casillast is....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„A Madridnak nem hiányzik Özil”
Carlo Ancelotti még most sem bánta meg, hogy a Real Madrid túladott Mesut Özilen, egyúttal hozzátette, a témáról amúgy sem szeret beszélni. Az olasz szakvezető szívesebben nyilatkozott a soron következő két bajnokiról....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger: Özil jobban cselez Zidane-nál
Szokásához híven szuperlatívuszokban beszélt rekordigazolásáról Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, aki Zinedine Zidane-nál is jobbnak nevezte a cselezési képességét. Az is kiderült, hogy a nyáron a PSG is akarta....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu