„Be kellett áldozni Özilt Bale-ért"

Létrehozva: 2013. október 23. 17:05
Meglepődött Mesut Özil eladásán, de egyúttal megérti a Real Madrid szándékait Alessandro Del Piero, aki az AS-nek adott nyilatkozatot, érintve a nyár két nagy átigazolási ügye mellett Iker Casillast is.


Az Ausztráliában immár második idényét megkezdő korábbi legendás Juventus-csatár rögtön gólt és gólpasszt adott az új szezon rajtján az FC Sydney színeiben, igaz csapata azóta egy 4-0-s vereséget is begyűjtött. A központi témakör azonban nem ez, hanem a blancókhoz közel álló királyiak belső ügyei voltak, erről kérdezték elsősorban.

„Első hallásra meglepődtem Özil eladásán, de alapvetően úgy gondolom, hogy a Madridnak meg kellett hozni ezt az áldozatot annak érdekében, hogy megszerezhessék Bale-t – formált bölcs véleményt a 146 millió eurós üzletről. – Imádom Özil játékát, és emiatt nem nagyon vártam azonban, hogy ilyen kincset elengednek majd."

A korábbi olasz válogatott szintén hitetlenkedik azzal kapcsolatban, hogy Iker Casillas csak padozik. „Furcsa, hogy egy olyan szintű kapus, mint ő nem fér be a kezdőcsapatba, főleg akkor, amikor ő a csapatkapitány. Szerintem egy kivételes képességű hálóőr, és megtiszteltetés volt ellene pályára lépni még a juventuson éveim során."

Végül jött a nagy-nagy kérdés, vajon ki a jobb? „Dönteni Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között olyan, mintha anyu és apu közül kellene választani. Messi egyszerűen mesés, különleges tehetség, akit mindenre képes a pályán, miközben Ronaldo egy zseni, akinek fizikális adottságai mindenkitől megkülönböztetik. Két párját ritkító futballista."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu