Wenger: Özil jobban cselez Zidane-nál

Létrehozva: 2013. november 3. 21:46
Szokásához híven szuperlatívuszokban beszélt rekordigazolásáról Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, aki Zinedine Zidane-nál is jobbnak nevezte a cselezési képességét. Az is kiderült, hogy a nyáron a PSG is akarta.


A Real Madridból érkezett sztár hatalmas formában szerepel és ez a csapaton is meglátszik, az elmúlt két idény gyenge rajtját feledtetve 10 bajnokin 8 győzelemmel áll és jelenleg öt ponttal előzi meg a teljes üldözőcsoportot.

„Özil különleges tehetséggel megáldott, mindig gyorsan hozza meg a helyes döntést – jelentette ki a nyár végén még kritizált, ám azóta inkább dicsért menedzser, majd bátor összehasonlítással folytatta. – Egy kicsit jobban cselez, mint Zinedine Zidane, technikai képzettségük hasonló színvonalat képvisel, ahogy alázatosságuk is.

Kiderült az is, hogy nem volt egyedül az Arsenal a piacon a nyár végén, de az is, hogy nem volt valami bonyolult az üzlet a Real Madriddal. „Először a lakásomom vettük fel a kapcsolatot, elég csendes volt. Kevesebb mint 24 óra alatt meghozta a döntést, ezután véghez vinni az átigazolás minden részletét már nem igényelt túl sok időt."

„Már a Realba igazolása előtt is egyeztettem vele (még 2010-ben - a szerk.). Akkor kétesélyes harc volt, felhívott és közölte, hogy a Madridot választotta, de hozzátette, szívesen jött volna hozzánk. Most nyáron a PSG is akarta, de az előnyöm annyi volt, hogy egyszer már beszéltünk" – utalt a nem mindennapi siker kulcsára Wenger.

Özilről egyébként pont vasárnap közölt közös fotó Instagram-oldalán gyönyörű barátnője, Mandy Capristo (felül).

Kedden pedig következik a középpályás pikáns hazatérése, Dortmundban pokolian nehéz feladat elé néz társaival.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu