„Összeomlott a teher alatt a Fradi"

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 12. 23:58
Mezey György szerint túlzottan nagy teher kerülhetett a Ferencváros vállára a hirtelen jött „aranycsata" miatt, ezért omlott össze a szombat esti rangadón. A Videoton vezetőedzője csak dicsérni tudta csapatát, de a bajnoki cím szerinte még nem dőlt el. Prukner László a pontrúgásokból kapott gólok miatt mérges, és néhány alapemberének betlijében látja a vereség okát, bár a különbséget kissé túlzónak tartja. Nyilatkozatok.


Mezey György: Váratlanul nagy különbségű győzelmet arattunk, remekül, szervezetten, taktikusan játszottunk. Annak tulajdonítom a Ferencváros mai betlijét, hogy nagy terhet helyeztek a vállukra, ami alatt összeroskadtak. Nem csodálom, nehéz így focizni – utalt a szakember arra, hogy a szezon folyamán végig a dobogó közelében tartózkodó zöld-fehérek egy csapásra a média által a tavasz meccsének nevezett rangadót játszottak. Eközben ők az egész szezonban megszokták az esélyesség terhét, így jobban meg tudtak ezzel birkózni – Csapatként nem játszottak rosszul, egyénileg voltak gyengék, persze hozzá kell tennem, mi pedig elég jó napot fogtunk ki. A bajnokságnak ezzel nincs vége, bár nagy az előnyünk, hosszú még a tavasz. Bármi megtörténhet, az utolsó percig küzdeni fogunk.

Prukner László: Gratulálok a Videotonnak, megérdemelten győzött, még ha a különbség túlzó is. A vereség okát abban látom, hogy néhány alapemberünk betlizett (hogy pontosan kikre gondolt, azt nem árulta el a tréner - a szerk.), és az ellenfél pontrúgásaival nem tudtunk mit kezdeni. Megpróbáltuk feltörni a védelmüket, nem sikerült, de hozzá kell tennem, rosszul jöttünk ki néhány helyzetből, gondolok itt Schembri kapufájára és Rósa lövésére. A 2-0-s félidei állás után is tovább támadtunk, a harmadik bekapott gólnál hátrarendeltem Marótit és Rósát, de, mint az Újpest ellen, már maguktól mentek előre. Az eredménytől és az egyéni hibáktól vagyok elkeseredve, de látom az alagút végét" – hogy ez dobogót jelent-e, vagy sem, Prukner nem árulta el. Mezey György felvetésére, miszerint a túlzott nyomás volt a vesztük a hazaiak edzője úgy reagált: ő sohasem mondta, hogy a Ferencváros bajnokesélyes, úgy érzi, nem rakott terhet a játékosok vállára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kivégezte a Fradit az ötcsillagos Vidi
Az Újpest után a Videoton is kiütötte a Ferencvárost, miután a labdarúgó NB I 19. fordulójának rangadóján 5-0-ra győzött az Albert-stadionban, és kilenc pontra növelte előnyét a tabellán a zöld-fehérek előtt. A fehérváriak...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fradi-Videoton: elmaradt a balhé, sőt...
Jelesre vizsgázott a publikum a szombati magyar rangadón, pedig látva a Videoton kiütéses győzelmét, félő volt, hogy ismét olyan botrány kerekedik az Albert-stadionban, mint 2009 őszén a Diósgyőr ellen volt. Nem lett, szurkolói...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu