Őrült meccsen Atlético-pontmentés

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 26. 20:50
A Villarreal 0-2-ről fordított, mégis csak 4-4-es döntetlent ért el a Simao Sabrosa vezette Atlético Madrid ellen a Primera División 8. fordulójában. A vendégek oldalán beköszönt a nemrégiben még sárga mezben futkározó Diego Forlán, ám sem ő, sem a két gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyző Simao Sabrosa nem tudta győzelemre vezetni csapatát a második félidő elején négyet vágó Sárga Tengeralattjáró ellen.


LA LIGA, 8. FORDULÓ:
VILLARREAL-ATLÉTICO MADRID 4-4 (0-2)
Villarreal, El Madrigál, 20 ezer néző, vezette: Undiano Mallenco.
VILLARREAL: D. López - J. Venta, Gonzalo, Godín, Capdevila - Cazorla (Cani, 70.), Bruno, Senna, Pires (M. Fernández, 81.) - Llorente, Rossi. Vezetőedző: Manuel Pellegrini.
ATLÉTICO MADRID: L. Franco - Szeitaridisz (A. López, 46.), Heitinga, Domínguez, Pernía - P. Assuncao (R. García, 60.) - M. Rodríguez, Maniche (Miguel, 76.), Banega, Simao - Forlán. Vezetőedző: Javier Aguirre.
Gólszerzők: Senna (48.), Llorente (51.), Gonzalo (57.), Rossi (68.) ill. Simao (1.), Forlán (22.), Simao (83.), Raúl García (85.)
Sárga lap: Gonzalo, Senna, ill. Simao, Banega.
Piros lap: Banega (37.)

 

 

A Villarreal az Aalborg elleni, 6-3-s győzelme alkalmával mutatott parádés játékával rukkolt volna elő az El Madrigálban, míg az Atlético Madrid egy Liverpool elleni döntetlennel hangolt a hétvégi ütközetre.

A mérkőzés első percében a szerdán is beköszönő Simao Sabrosa pörkölt egy hatalmasat Diego López kapujába, a portás csak a lécre tudta tolni a labdát, amely pechjére nem kifelé, hanem a hálóba pattant.

Nem sokkal később az egykori hazai játékos, Diego Forlán ünnepelhetett, és úgy tűnt, végleg elsüllyeszti a magáról semmi életjelet nem adó Sárga Tengeralattjárót.

Hogy maradjon izgalom a folytatásban, arról Éver Banega tett, aki durva belépőjével teljesen feleslegesen kiállíttatta magát, tíz emberre fogyatkoztak a Matracosok.

A másik argentin, Leo Franco is igyekezett a Villarreal kedvében járni, Marcos Senna középre tartó, nem túl erőteljes lövését védte be, három perccel később pedig már 2-2-t mutatott az eredményjelző készülék: Joseba Llorente gurított a bal alsó sarokba.

A madridiak olyannyira bennragadtak lélekben az öltözőben, hogy az 57. percben Gonzalo Rodríguez találatával már a sárgamezeseknél volt az előny.

Ez azonban még csak a kezdete volt a kalandfilmbe illő jeleneteknek, mert bár a sárgamezesek negyedszerre is betaláltak, mégsem tudták otthon tartani a bajnoki pontokat.

Előbb Simao, majd az ifjú Miguel De las Cuevas volt eredményes, így az utolsó percekben nyitva maradt a kérdés: lesz-e győztese a meccsnek, vagy döntetlen után lesznek kénytelenek gratulálni egymásnak a felek.

Nos, az eredmény nem változott, így a tíz emberrel is hősiesen küzdő Atleti legalább egy ikszet kicsikart a 2-0 után elveszthetetlennek, 2-4 után menthetetlennek látszó találkozón.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu