Németh és Korcsmár nélkül folytatjuk

Létrehozva: 2011. november 12. 13:37
„Kimenőt” kaptak a Liechtenstein elleni, 5-0-ás győzelem után a magyar futballválogatott tagjai szombatra, elhagyhatták a telki edzőközpontot. Négyen vissza sem térnek, név szzerint a harmadik számú kapus Csernyánszki Norbert, az apró sérüléssel bajlódó Németh Krisztián és Korcsmár Zsolt, illetve az U21-esekhez csatlakozó Kádár Tamás - tájékoztatott a szövetség hivatalos honlapja.


Szombat délelőtt Egervári Sándor egy átmozgató, regeneráló edzést tartott a keret tagjainak. Akik tegnap hatvan percnél többet töltöttek a pályán, külön dolgoztak a többiektől, néhányan közülük csak gyúráson vettek részt. A tegnapi mérkőzésen Németh Krisztián és Korcsmár Zsolt kisebb sérülést szenvedett, ők orvosi kezelésen vettek részt, és kiderült, hogy nem vállalhatják a játékot Lengyelországban. A sérülése miatt lecserélt Hajnal Tamás viszont egészséges, ő pályára léphet a poznani találkozón.

Németh és Korcsmár mellett az olaszországi Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatotthoz csatlakozó Kádár Tamás, valamint harmadik számú kapusunk, Csernyánszki Norbert maradt ki a Lengyelországba utazó keretből. A futballisták a délelőtti edzés után elhagyhatták az edzőtábort, és szabadnapjuk után vasárnap délután kell ismét jelentkezniük Telkiben.

A 20 FŐS MAGYAR KERET
Kapusok:
Király Gábor (1860 München)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)

Védők:
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Varga József (DVSC)
Lipták Zoltán (Újpest FC)
Juhász Roland (Anderlecht)
Lázár Pál (Samsunspor)
Laczkó Zsolt (Sampdoria)

Középpályások:
Elek Ákos (Videoton)
Czvitkovics Péter (Kortrijk)
Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen)
Stieber Zoltán (Mainz)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala)
Hajnal Tamás (VfB Stuttgart)
Tőzsér Dániel (Racing Genk)
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Sándor György (Videoton)

Támadók:
Feczesin Róbert (Brescia)
Priskin Tamás (Ipswich Town)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu