Nem tért vissza, mert fél a repüléstől

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 4. 14:58
Megígérte, hogy napokon belül visszatér Németországba Paolo Guerrero, a Hamburg perui támadója. A dél-amerikai futballista ugyanis félelmében nem mert repülőre ülni, háromszor is megfutamodott közvetlenül a felszállást megelőzően. A keresztszalag-szakadásából lassacskán felépülő játékos szeretne újra játszani a Hamburgban, ám ehhez előbb le kell küzdenie tériszonyát. Vagy éppen hajóra szállni...


Guerrero még a szezon elején dőlt ki a sorból, miután térdében elszakadt a keresztszalag. A támadó rehabilitációra hazautazott Peruba, ám vissza egyelőre nem tért. Igaz, az ő esetében nem egy elhúzódott buli vagy egyéb botrányos dolgok játszottak ebben szerepet. Egész egyszerűen fél a repüléstől.

Ezidáig háromszor mondta le a légitársaságoknál a foglalását rettegése miatt. Az El Bocon nevű lapnak úgy nyilatkozott, nemsokára visszatér és még ebben az idényben szeretne újra a pályán segíteni csapatának.

„Jobban érzem magam. A közeljövőben Németországba repülök. Ez a félelem-érzet azt hiszem, bárkinél előfordulhat, ahogy most velem történt."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu