Nekiesett egy szurkoló David Beckhamnek

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 19. 15:20
Bejutott az öltözőbe, és veszekedett David Beckhammel egy angol szurkoló pénteken, miután a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság egyik esélyesének tartott csapat gól nélküli döntetlent játszott Algériával a C-csoport 2. fordulójában. Az angol szövetség (FA) magyarázatot követel a FIFA-tól.


Azt egyelőre nem tudni, hogy a Fokvárosba érkezett közel 25 ezer szigetországi fanatikus egyike miként játszotta ki a biztonságiak figyelmét, mint ahogy azt sem, hogy a sérülése miatt csak tanácsadóként jelen lévő futballsztár mit mondott neki.

Az FA a találkozó után rögtön jelentette a nemzetközi szövetségnek az incidenst, később pedig írásban is panaszt tett. Tovább súlyosbítja az ügyet, hogy ezt megelőzően a mérkőzést a helyszínen végigizguló Vilmos és Harry herceg a csapat öltözőjében járt.

Az angol szövetség feljelentést tett a biztonsági szolgálat ellen. Az ügyben a rendőrség és a FIFA is nyomozást indított.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Capello sem tudja, miért szenved Rooney
Elismerte Fabio Capello szövetségi kapitány, hogy elképzelése sincs, miért szerepel olyan gyenge formában a Manchester United támadója, Wayne Rooney a labdarúgó-világbajnokságon....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anglia vb-favorit? Csak volt!
Első mérkőzésén nyújtott teljesítményét is alulmúlva csupán egy sovány gólnélküli döntetlent ért el Anglia Algéria ellen a vb-csoportkör második fordulójában Fokvárosban. Ez még sokba kerülhet, ha nem verik meg az éllovas...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu