Négy hétre kidőlt az MU kapusa, de...

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 3. 13:25
Bokasérülést szenvedett Anders Lindegaard, a Manchester United kapusa ennek következményeképp minimum négy hétre kidőlt. Vannak azonban jó hírek is.


 

Bár David de Gea betegeskedett az elmúlt időszakban, a Chelsea elleni vasárnapi, idegenbeli rangadóra felépül, s minden bizonnyal ő véd majd a Stamford Bridge-en.

Ben Amos PL-debütálása ugyanakkor remekül sikerült a hétközi, Stoke ellen 2-0-ra megnyert bajnokin, így felvetődik a kérdés, miért nem az angol kapus véd?

"De Gea minden bizonnyal renden lesz vasárnapra - kezdte Sir Alex Ferguson. - Sajnos úgy tűnik, Lindegaard bokaszalagja megsérült, ami legalább négy hetes, de előfordulhat, hogy öt vagy hat hetes pihenőre kényszeríti."

"Ben Amos már régóta várja, mikor mutathatja meg tudását, sokáig gondolkodtunk azon, hogy kölcsönadjuk őt. Európában azonban muszáj három kapussal szerepelni, mint azt a példa is mutatja. A Stoke ellen nagyon elégedett voltam vele."

Ferguson abban bízik, hogy Wayne Rooney, Nani, Ashley Young és Tom Cleverley is szerephez juthat, igaz, utóbbi játéka még kérdéses. Cleverley október óta harcképtelen, szintén bokasérülés hátráltatja.

"Most már kicsit jobban állunk a sérültek terén - folytatta a menedzser. - Rooney és Nani két napja edz, Tom elképzelhető, hogy a hétfői, inkább a Chelsea elleni tartalékmeccsen jut szóhoz."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu