KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDERS_LINDEGAARD"
Hosszabbított a United kapusa 2012. augusztus 3. 15:27 A Manchester United 2016-ig szerződést hosszabbított dán kapusával, Anders Lindegaarddal. A 28 éves hálóőr remekül teljesít eddig az előszezonban, ami komolyan elgondoltathatja Sir Alex Fergusont: "A kapusok viszonylatában fiatalnak számít, és amióta nálunk van, egyre jobb és jobb. A kapusainknál van egy egészséges rivalizálás, ami a csapatnak mindig jól jön, nekem viszont fejfájást okoz" - fogalmazott az MU skót menedzsere. A Vörös Ördögök 2011 januárjában szerződtették Lindegaardot az Aalesundtól.
 
Négy hétre kidőlt az MU kapusa, de... 2012. február 3. 13:25 Bokasérülést szenvedett Anders Lindegaard, a Manchester United kapusa ennek következményeképp minimum négy hétre kidőlt. Vannak azonban jó hírek is.
 
Megoperálják a Manchester United kapusát 2011. március 15. 19:17 Csütörtökön térdműtéten esik át Anders Lindegaard, a Manchester United kapusa – ezt a klub hivatalos honlapja írta.
 
MU-kapus: Daginak tartottak az edzők 2011. február 23. 16:55 Meglehetősen „kitárulkozó” nyilatkozatot tett Anders Lindegaard, a Manchester United télen szerződtetett kapusa. A dán kapus elárulta, hogy Angliában szinte azonnal fogyókúráznia kellett, a szakmai stáb ugyanis nem tartotta megfelelőnek az alakját.
 
A „Bebé-szagú" MU-igazolás: Lindegaard 2010. november 27. 21:16 JÁTÉKOSBEMUTATÓ. Akik értetlenkedve fogadták augusztusban Bébé érkezését a Manchester Unitedhez ismét foghatják a fejüket, hiszen a gyárvárosiak bejelentették Anders Lindegaard leigazolását. Nem csak a hétköznapi szurkolóknak nincs fogalmuk, ki ez a 26 esztendős fiú, de a tájékozottabbak sem sokat tudnak a dán kapusról. Nem csoda, a tavalyi szezonig a kispadot koptatta. Ismerkedjünk meg a Vörös Ördögök új szerzeményével! Szavazz!
 
MU: szerződéskötés az új dán kapussal 2010. november 27. 13:52 A Manchester United Edwin van der Sar egyik potenciális utódját látta meg Anders Lindegaardban, a norvég élvonal egyik, hanem a legjobb kapusában. A Vörös Ördögök szombaton bejelentették, hogy három és fél éves szerződést kötöttek a norvég élvonalbeli Aalesundtól érkező labdarúgóval.
 
MU: megvan az új Schmeichel? 2010. július 29. 16:48 A Manchester United Edwin van der Sar egyik potenciális utódját látta meg Anders Lindegaardban, a norvég élvonal egyik, hanem a legjobb kapusában. A Vörösök érdeklődését a dán portás iránt Henrik Hoff, a norvég élvonalbeli Aalesund ügyvezető igazgatója erősítette meg az Ekstra Bladet újságírójának.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu