Nani: Még életben vagyunk!

Létrehozva: 2011. december 11. 13:31
Tény, nem ez volt a klubtörténet legnagyobb győzelme, de az is biztos, hogy szombaton az utóbbi idők legfontosabb sikerét ünnepelte a Manchester United. A duplázó Luis Nani szerint a Wolverhampton elleni 4-1-gyel megmutatta az együttes, hogy továbbra is „életben van”, míg a menedzser Sir Alex Ferguson a szintén két gólig jutó Wayne Rooney-t dicsérte, a csatár ugyanis heteken át „néma” volt a kapu előtt.


Nem lehet leírni a Manchester Unitedet, bármennyire is szeretnék ezt az ellendrukkerek! A Vörös Ördögöknél szinte a játékosok vérébe ívódott, hogy soha nem adhatják fel, soha nem adhatják meg magukat. Pedig a bázeli döbbenetes kudarc alapjaiban rengethette volna meg Sir Alex Ferguson csapatát, de a vereség utáni első találkozó fényesen sikerült.

„Fantasztikus teljesítményt nyújtottunk, mindenki jól játszott, mindenki meg akarta nyerni ezt a mérkőzés! Általában ez a megszokott játékunk, megmutatjuk, kik is vagyunk. Fantasztikus délután volt, sok gólt szereztünk. Mindenki boldog volt a lefújás után” – jelentette ki Nani, aki az utóbbi időben hullámzó produkciót nyújtott.

Tény, a Wolverhampton nem tartozik Anglia legfélelmetesebb tizenegyei közé, de a néhány nappal ezelőtti sikertelenség bénítólag hathatott volna a hazaiakra. De az Old Trafford közönsége ezúttal ünnepelhetett, hetek óta nem látott jó teljesítményt nyújtottak a kedvencek.

„Pedig nehéz dolgunk volt…Általában a végső szakaszig versenyben vagyunk a Bajnokok Ligájából, sokszor egészen könnyedén jutunk túl a csoportkörön. Most nem így történt, ez hatalmas csalódást jelent. Nem gondoltuk volna, hogy az Európa-ligába kerülünk, de most bebizonyítottuk, még mindig élünk! Megmutattuk, tudunk magas szinten is futballozni, hiszen a lehető legjobban kell futballoznunk, mivel minden sorozatot meg akarunk nyerni.”

Nani úgy véli, az MU kiválóan reagált a bázeli fiaskóra.

„Remélem, így folytatjuk a szezon további részében is! Örülök annak, hogy gólokat szereztem, ezzel is segítettem a csapatot. Fontos a Manchester United számára, hogy a legjobb formámban játsszak, ezért is vagyok elégedett a mostani teljesítményemmel. Keményen dolgozom azért, hogy segíthessek a csapatnak” – tette hozzá a portugál klasszis.

A Vörös Ördögök másik kulcsjátékosa, Wayne Rooney nyolc találkozón keresztül volt eredménytelen, de szombaton kétszer is feliratkozott a gólszerzők közé. Második találata különösen szépre sikeredett.

„Remélem, hogy így is folytatja. Wayne különösen szereti, ha sorozatban lövi a gólokat, ha állandóan eredményes. Így volt ez a szezon elején, amikor 11 gólt szerzett. Most jön a szezon egyik legfontosabb időszaka, és kiváló helyzetbe kerülünk, ha Wayne sorozatban lövi majd a gólokat” – nyilatkozta Sir Alex Ferguson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Négy góllal üzent kritikusainak az MU
Akármennyire nagy tragédia a 2005 óta példátlan csoportkörös búcsú a Bajnokok Ligájától, és a védelem tengelye, Nemanja Vidics teljes szezonra való kiesése, a Manchester Unitednél nem állhat meg élet. Már csak azért sem, mert...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu