Nani: A világ egyik legjobbja vagyok

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 2. 17:59
Nani, a Manchester United portugál válogatott szélsője úgy érzi, ő a földkerekség egyik legjobb futballistája. A formája valóban okot adhat magabiztos kijelentésekre: szezonbeli hetedik gólját szerezte a Tottenham ellen és ő adta a legtöbb gólpasszt a Premier League-ben, szám szerint nyolcat.


Nani ebben az idényben sikeresen feledteti CR7 hiányát, 17 meccsen 7 gólt és 11 gólpasszt jegyzett, ki emlékszik már arra, hogy tavaly hónapokig jegelte Sir Alex Ferguson menedzser. A hét eleji nyilatkozatában rövid értékelést tett eddigi pályafutásáról, amelyben nem szerénykedett:

"Azt hiszem nagyon közel kerültem ahhoz, hogy minden tekintetben kész játékos legyek. Elmondhatom, hogy a világ topfutballistái közé tartozom. A világ legjobb csapatában játszom, ahol meghatározó szerepet töltök be, gólokat kell szereznem és előkészítenem, hogy győzelemhez segítsem az együttest."

"Hinned kell magadban és abban, hogy kamatoztatni tudod a képességeid a pályán. A nagy meccsek a nagy játékosoknak valók. A világ egyik legnagyobb klasszisa akarok lenni. Nem félek a nagy rangadóktól, hiszen ezektől szép a foci, nagyon magas a színvonal az ilyen találkozókon. Erre vevő a közönség is engem is ez az, ami arra inspirál, hogy jobban és jobban teljesítsek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A United idegenben érzi otthon magát
Bár hazai pályán csak szerény 1-0-s győzelemre volt képes a Bursaspor ellen a Manchester United a Bajnokok Ligájában, a szurkolóknak, úgy tűnik, felesleges aggódniuk, az együttes ugyanis lényegesen jobban teljesít az Old...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu