„Mourinho rinyál, mint egy kisgyerek!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 21. 18:50
Nem maradt szó nélkül José Mourinho viselkedése, a vasárnapi, Sevilla elleni folyamatos kirohanása. A Real Madrid rinyáló vezetőedzőjére valenciai kollégája bukott ki: nem kicsit, nagyon. Unai Emery nem is kertelt, szerinte a Special One olyan, mint egy sírós kisgyerek, akinek elvették a játékszerét.


Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a portugál egy 13 pontból álló panaszlistát írt össze a bírókkal kapcsolatban a Sevilla ellen 1-0-ra megnyert legutóbbi bajnokit követően. Unai Emery két hete járt a Bernabéuban a Valenciával, de most már nem bírta tartani a száját.

Mou ezt a jegyzetét meg is mutatta a sajtónak: a sérelmek között a lesek egyoldalú megítélését, a sárga és piros lapok felelőtlen osztogatását is megemlítette, sőt, azt is nehezményezte, hogy mennyit hosszabbított a sporttárs az első félidő végén. 

Emery annyit tett a dologhoz, hogy "minden edzőnek meggyűlik a baja a bírókkal egyszer, de ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan kirohanjunk ellenük. Mint tette azt Mourinho. Ő olyan, mint egy síró-picsogó kisgyerek!"

A Sevilla elnöke, José María del Nido egyetértett az előtte szólóval, illetve kiegészítette: "Ez egy tudatos, irányított viselkedés. Amit a Real csinál a bírókkal hatással van az egész bajnokságra. Tudjuk, mi folyik a Bernabéuban!"

Mourinhót természetesen csak saját csapata érdekli, folyamatosan arról beszél, hogy fiait mindenkivel szemben meg kell védeni.

"Együttesemet védelmezni kell - kezdte a Special One, miután a Real vasárnap hét sárgát és Ricardo Carvalho révén egy pirosat gyűjtött be Carlos Clos Gómez játékvezetőtől. - Azért állítottam össze ezt a panaszlistát, mert ha mindezeket szóban tárnám a nyilvánosság elé, folyamatosan a címlapokon szerepelnék, nem beszélve arról, hogy állandóan eltiltanának."

"Nem elegáns így kiteregetni a szennyest, ezt belső körökben kellene elintézni - tette hozzá Emery.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Ha kinyitnám a számat...
Áll a bál a La Liga vasárnap esti rangadója után, a „szócsatában” természetesen a királyi klub portugál szuperedzője viszi a prímet. Jose Mourinho a tőle megszokott pikírt módon kommentálta az eseményeket, úgy bírálta a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogcsikorgatva tudott győzni a Real
VIDEÓ! Elképesztő erőfeszítések árán, nagyon feszült hangulatú mérkőzésen, félórát emberhátrányban játszva harcolta ki a hazai sikert a Real Madrid a Sevilla ellen a 17. forduló vasárnap esti mérkőzésén. Di María zseniális...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu