Mourinho: Ha kinyitnám a számat...

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 20. 10:44
Áll a bál a La Liga vasárnap esti rangadója után, a „szócsatában” természetesen a királyi klub portugál szuperedzője viszi a prímet. Jose Mourinho a tőle megszokott pikírt módon kommentálta az eseményeket, úgy bírálta a játékvezetőt, hogy abban nem volt köszönet. Pedig állítja, igyekezett visszafogni magát…


 

Elképesztő erőfeszítések árán, nagyon feszült hangulatú mérkőzésen, félórát emberhátrányban játszva harcolta ki a hazai sikert a Real Madrid a Sevilla ellen a 17. forduló vasárnap esti mérkőzésén. Di María zseniális villanása mentette meg a királyi gárda becsületét, amely tartja kétpontos hátrányát a címvédő Barcelonával szemben.

Minden volt ez a Real-győzelem, csak nem egyszerű, a madridiaknak nem is nagyon volt tiszta gólhelyzete a meccsen, s az utolsó félórára emberhátrányba kerültek Carvalho vitatható kiállítása után. A megmentő szerepében ezúttal nem Ronaldo, hanem Di María tetszelgett, a 77. percben ügyesen kicsalta Palopot, s éles szögből elcsavart mellette az üres kapuba.

„A játékvezető tizenhárom komoly hibát követett el! Ha részletesen beszélnék ezekről, akkor ismét ki kellene hagynom egy vagy akár több mérkőzést” – jelentette ki a lefújás után Jose Mourinho.

Carlos Clos Gomez összesen tizenegy sárga és két piros lapot mutatott fel. Igaz, a Sevilla csak a 90. percben fogyatkozott meg, amikor Mouhamadou Dabo jutott a kiállítás sorsára. A figyelmeztetések nagy részét (8 sárga, 1 piros) a madridi futballisták kapták, mintha a játékvezető igyekezett volna alátámasztani a portugál tréner nemrégi bírálatát. A Real Zaragoza elleni összecsapást követően ugyanis Mourinho azt állította, „fiait” a kelleténél szigorúbb mércével mérik a sípmesterek…


„A csapaton nem evilági karakterrel rendelkezik! Fontos játékosok nélkül is győztünk, pedig ez lehetetlennek tűnt. A mostani sikerünk frusztrálhatja azokat, akik azt remélték, négy vagy öt pontra nő a hátrányunk a Barcelonával szemben. Ez is erősebé tesz bennünket, hiszen mindent előkészítettek arra, hogy ne győzhessünk” – szögezte le a portugál edzőkirály. 

Jose Mourinho azt azért elismeri, vasárnap este nem remekelt csapata, de ellenfele sem.

„Csúnya mérkőzés volt. Nem fizetnék egy vasat sem azért, hogy újra megnézhessem. Inkább bekapcsolnám a tévét, hogy a Eurosporton megnézzek egy vietnami bajnokit…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogcsikorgatva tudott győzni a Real
VIDEÓ! Elképesztő erőfeszítések árán, nagyon feszült hangulatú mérkőzésen, félórát emberhátrányban játszva harcolta ki a hazai sikert a Real Madrid a Sevilla ellen a 17. forduló vasárnap esti mérkőzésén. Di María zseniális...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu