KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNAI_EMERY"
„Mata elmehet Valenciából” 2011. július 21. 15:31 Unai Emery vezetőedző nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Juan Mata a nyáron távozik a Valenciától.
 
„Mourinho rinyál, mint egy kisgyerek!” 2010. december 21. 18:50 Nem maradt szó nélkül José Mourinho viselkedése, a vasárnapi, Sevilla elleni folyamatos kirohanása. A Real Madrid rinyáló vezetőedzőjére valenciai kollégája bukott ki: nem kicsit, nagyon. Unai Emery nem is kertelt, szerinte a Special One olyan, mint egy sírós kisgyerek, akinek elvették a játékszerét.
 
Fellökte az edzőt a csere után - videó 2010. április 12. 11:15 Nem mindennapi tiszteletlenséget mutatott edzője iránt Ever Banega, a Valencia argentin középpályása. A Mallorcán játszott bajnoki 73. percében Unai Emery ugyanis David Silvával váltotta fel a futballistát, aki lefelé menet előbb felöklelte a trénert, majd ellökte, sőt, a kispadon ülve rá sem hederített. Az ügynek lesz folytatása, igaz, a renitens játékos azóta bocsánatot kért. A Valencia egyébként 3-2-es vereséget szenvedett a vasárnap esti összecsapáson. Ilyet még a kazah tartalékbajnokságban sem lehet megtenni...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu