Mourinho belerúgott az Inter titánjaiba

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 21. 17:15
Jose Mourinho vezetőedző élesen kritizálta az Internazionale két ifjú labdarúgóját, Mario Balotellit és Davide Santont. A portugál szakember szerint a titánokból hiányzik a győztes mentalitás, ez pedig megakadályozhatja őket a jelentősebb sikerek elérésében.


„Edzői pályafutásom elején azért veszítettem el egy csodálatos orosz tehetséget, mert imádta a száguldozást. Húsz évesen dobta el az esélyét… - emlékeztetett Mourinho, majd így folytatta: - Örülök annak, hogy Mariót szereti a családja, de én vagyok az Inter edzője.  Szívből kellene elmennie a jótékonysági eseményekre, nem csak a publicitás miatt. Azt sem értem, hogy ilyen alkalmakkor miért a családja irányítja a médiát…El sem kellene hívni a sajtót, amikor az ember ilyenekre szán néhány órát”

A milánói sztárcsapat szakmai főnöke szerint azzal pedig nem kellene kérkednie a támadónak, hogy kinek is szurkol.

„Persze nem dráma, hogy Mario milanistaként nőtt fel. Inzaghi például interista volt, mégis háromszáz gólt szerzett a Milan tagjaként. De senki se dicsekedjen ilyennel: az Internek meg van a struktúrája, Santon és Balotelli pedig a klub jövőjét képviseli. De most még egyikük sem rendelkezik azzal a mentalitással, amellyel nagy bajnokok lehetnének” – tette hozzá Mourinho.

Érdekesség, hogy a tréner nem tért ki arra, mi a baja a védővel, aki nemrég még stabil tagja volt az Internazionalénak. Állítólag Santon öltözői titkokat árult el a sajtónak, ezért lett kegyvesztett…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu