KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVIDE SANTON"
Santon visszatért az Interhez 2015. február 2. 15:16 Három és fél év után visszatér az Interhez Davide Santon, a Newcastle 24 éves, korábbi olasz válogatott jobbhátvédje. A Nerazzurri kölcsönvette a játékost, akit négymillió euróért vásárolhat ki szerződéséből a nyáron.
 
Az Intertől igazolt a Newcastle 2011. augusztus 30. 22:37 A Newcastle United csapata kedd este hivatalos honlapján megerősítette, hogy ötéves szerződést írt alá az Inter és az olasz válogatott reménységével, Davide Santonnal.
 
Ismét Genovából igazolna az Inter 2011. február 26. 14:11 Giampaolo Pazzini után újabb Sampdoria játékosra vetett szemet az Internazionale együttese: a kiszemelt ezúttal az ifjú középpályás, Andrea Poli.
 
Milánóból „szemezgetne” a Juventus 2011. február 24. 16:16 Olasz lapértesülések szerint a nagy riválisok keretéből „csemegézne” idén nyáron a jelentős keretátalakítást tervező Juventus.
 
Megnevezték az olasz kapitányt 2011. február 7. 17:14 Davide Santon kapja meg a csapatkapitányi karszalagot az olasz U21-es labdarúgó-válogatottban. Ciro Ferrara szövetségi kapitány annak ellenére bízik a játékosban, hogy az meglehetősen nehéz időszakot élt át az utóbbi hónapokban, aminek hatására az Inter kölcsönadta a Cesenának. A szakember úgy véli, a hátvéd komoly tapasztalatával igazi vezéregyénisége lehet a korosztályos csapatnak, és hiszi, hogy az idő őt igazolja majd.
 
Eladná a tinisztárt az Inter 2010. december 10. 16:01 A Tuttosport értesülései szerint a télen elhagyhatja az Intert a csapat és az olasz válogatott nagy reménysége, a 19 éves balbekk Davide Santon. A Genoa lehet az új állomáshelye.
 
Vége az Inter-védő szezonjának 2010. április 7. 18:45 Fél éven belül másodszor is megműtötték az Inter védőtehetségének, Davide Santonnak a jobb térdét, akinek ezzel véget is ért az idénye - tudta meg a Sky Sport Italia.
 
Mourinho belerúgott az Inter titánjaiba 2009. november 21. 17:15 Jose Mourinho vezetőedző élesen kritizálta az Internazionale két ifjú labdarúgóját, Mario Balotellit és Davide Santont. A portugál szakember szerint a titánokból hiányzik a győztes mentalitás, ez pedig megakadályozhatja őket a jelentősebb sikerek elérésében.
 
Megműtik az Internazionale védőjét 2009. november 19. 12:04 Meniszkuszgondok miatt térdműtét vár Davide Santonra, az olasz bajnok Internazionale 18 éves labdarúgójára. A fiatal védőre legalább egy hónapos kényszerpihenő vár.
 
Cannavaro miatt távozhat az Inter védője 2009. szeptember 4. 08:35 Egy Juventus-játékos tanácsa miatt távozhat az Internazionale egyik legtehetségesebb játékosa Milánóból. Ilyet se sokat hallani... Davide Santon, a kék-feketék 18 éves hátvédje ugyanis fontolgatja a rutinos Fabio Cannavaro tanácsát, miszerint a világbajnoki szerepléséhez több játéklehetőségre van szüksége, mint amennyit José Mourinho biztosít a számára. Egészen januárig gondolkozhat ezen Santon, akkor nyílik meg ugyanis ismét az átigazolási piac.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu