Cannavaro miatt távozhat az Inter védője

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 4. 08:35
Egy Juventus-játékos tanácsa miatt távozhat az Internazionale egyik legtehetségesebb játékosa Milánóból. Ilyet se sokat hallani... Davide Santon, a kék-feketék 18 éves hátvédje ugyanis fontolgatja a rutinos Fabio Cannavaro tanácsát, miszerint a világbajnoki szerepléséhez több játéklehetőségre van szüksége, mint amennyit José Mourinho biztosít a számára. Egészen januárig gondolkozhat ezen Santon, akkor nyílik meg ugyanis ismét az átigazolási piac.


Alig tért vissza Olaszországba Fabio Cannavaro, azonnal forr körülötte a levegő. A válogatott csapatkapitányának valószínűleg sok Inter-szurkolót sikerült magára haragítania kéretlen tanácsával, amelyet a kék-feketék tehetséges hátvédjének, Davide Santonnak adott.

A Juventus klasszisa szerint ugyanis a már a felnőtt nemzeti tizenegyben is kipróbált ígéretnek több játéklehetőségre van szüksége ahhoz, hogy esélye legyen bekerülni a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra utazó itáliai keretbe. Nem véletlen, hogy ennyire magabiztosan fogalmazunk a taljánok afrikai útját illetően, hiszen Marcello Lippi csapata 14 ponttal vezeti az európai zóna 8. csoportját és szinte csak önmaga szúrhatja el a kvalifikációt. Vagy még önmaga se...

„Természetesen szeretnék játszani a világbajnokságon. Még nem beszéltem erről Mourinhóval, de mindenképpen ott akarok lenni Dél-Afrikában. Cannavaro tanácsa? Januárban meggondolom, hogy máshol folytassam, ha az kell ahhoz, hogy biztos helyem legyen a keretben" - nyilatkozta Santon a Sky Sport24-nek.

Biztosak lehetünk benne, hogy Mourinho nem késlekedik majd a válasszal...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu