Most a Leverkusen hátát nézi a mezőny

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 31. 22:10
Sorozatban negyedik 2-0-s győzelmét aratta a Bayer Leverkusen labdarúgóegyüttese a német élvonal (Bundesliga) 11. fordulójának nyitómérkőzésén a Wolfsburg ellenében. A gyógyszergyáriak ezzel ideiglenesen átvették a vezetést a tabellán a meglepetéscsapat Hoffenheimtől.


Az első félidő nem nyújtott felhőtlen szórakozást a BayArenába kilátogató, és hajtós Bundesliga-meccsekhez szokott drukkereknek. Egyértelmű volt, hogy ki az úr a háznál, de a Leverkusenből mégis hiányzott az igazi átütőerő.

 

A fordulás után aztán már nem megvolt a puskapor a hazaiak játékában, Barnetta és Kiessling rögtön kellemetlen perceket okoztak a Magath-gárda védelmének.

 

Az 57. percre góllá érett a Bayer fölénye, a jobb oldalról Barnetta tört be magát a tizenhatos előterébe, majd ügyesen került lövőhelyzetbe, s a játékszer egy pattanás után a tehetetlen Benaglio mellett a hálóban kötött ki.

 

A lendület még egy találatra elég volt, nyolc percre rá a svájci válogatott Barnetta szögletét Kiessling fejelte mintaszerűen a bal alsó sarokba.

 

Dzeko és Kadlec minden erejével küzdött a wolfsburgi becsületgólért, de ez nem a Farkasok estéje volt.

 

A Labaddia-csapat sikerével kétpontos előnyre tett szert a tabellán a forduló előtt listavezető, és szombaton a Karlsruhét fogadó Hoffenheimmel szemben.

 

NÉMET ELSŐ OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (BUNDESLIGA), 11. FORDULÓ, PÉNTEKI JÁTÉKNAP

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg 2-0 (Barnetta 57., Kiessling 65.)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu