Milinte Árpád: Kaposvár helyett Siófok

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 26. 17:38
Pintér Attila után újabb alapember távozik a Gabona Trans Kaposvár bajnoki hatodik helyezett, Magyar Kupa-elődöntős futballcsapatától: Milinte Árpád kapus Siófokon folytatja pályafutását.


A kaposvári nevelésű Milinte Árpád több éves kitérő után 2006 nyarán tért vissza a Rákóczihoz, és két évig őrizte az élvonalbeli együttes kapuját. A zöld-fehérek egyik legmegbízhatóbb játékosa most úgy döntött, hogy ismét vált, és végül a BFC Siófok ajánlatára bólintott rá. A 32 esztendős Milinte tehát csak Kaposvárt hagyja el, Somogy megyét nem.

 

„Családi okok miatt távozom: Székesfehérváron építkezünk, és szeretnék közelebb lenni a szeretteimhez, elsősorban ez indokolja a váltást – mondta a kapus. - Szóban már megállapodtam a Balaton-partiakkal, és a héten el is kezdem a munkát az új klubomban. A Rákóczi csapatának további sikereket kívánok, köszönöm az elmúlt két évet.”

 

A kaposvári gárdában az eddigi második számú hálóőr, a korábbi utánpótlás-válogatott Kovács Zoltán léphet elő első számú kapussá, és továbbra is a keret tagja a saját nevelésű Horváth László, aki az elmúlt évad utolsó mérkőzésén bemutatkozhatott az NB I-ben.

 

Milintének nem lesz könnyű a dolga, hiszen az elmúlt évad portása, Hegedűs Lajos továbbra is a Siófok alkalmazottja. A kezdőcsapatba kerülésért várhatóan nagy csatát vív majd a két labdarúgó.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu