Micsoda? Az Interből igazolt a Milan!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 1. 13:32
Hivatalos! A szezon végéig kölcsönben az AC Milanban folytatja a pályafutását Amantino Mancini, az Internazionale brazil játékosa. A piros-feketék opciós jogot kaptak játékjogának felére, ő az ötödik brazil a keretben Dida, Thiago Silva, Ronaldinho és Pato után.


Ritkaság számba meg, hogy a két városi rivális egymással üzleteljen. Igaz példa volt már rá. A mostani játékosok közül Clarence Seedorf és Andrea Pirlo is futballozott már Milánó kék-fekete felén.

A korábbi hírekkel ellentétben a Milan végül nem vonta bele az üzletbe a cseh Marek Jankulovskit, aki így továbbra is piros-feketében fut majd ki a pályára tavasszal. Eleinte az is felvetődött egyébként, hogy a válogatott balhátvéd helyett cserél dél-amerikai kollégájával. 

Visszatérve Mancinire, a kontraktus állítólag azt is tartalmazza, hogy amennyiben elégedettek egymással a felek, hosszabbításra is sor kerülhet. 

A brazil valószínűleg jobban jár a váltással, hiszen nem tartozott különösebben José Mourinho kedvencei közé. Mindössze hat bajnokin és egy Bajnokok Ligája-meccsen kapott lehetőséget a portugáltól. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu