KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AMANTINO MANCINI"
Ász volt, 33 évesen a 4. ligában játszik 2013. november 7. 19:41 A brazil negyedosztályban, az amatőr Vila Nova együttesében próbál szerencsét a 33 éves Amantino Mancini, a Roma, az Inter és a Milan korábbi kiválósága. Mancini az Atlético Mineirónál és a Bahiánál is megfordult hazaköltözése óta, április óta nem volt csapata.
 
Börtönbe kerül a korábbi Serie A-sztár 2011. november 28. 17:57 Így múlik a világ dicsősége! Néhány éve még a Serie A egyik brazil sztárjaként ünnepelték Amantino Mancinit, aki hamarosan börtönbe kerül. Olasz hírügynökségi jelentés szerint a 31 éves labdarúgó ugyanis két év nyolc hónapos büntetést kapott!
 
Micsoda? Az Interből igazolt a Milan! 2010. február 1. 13:32 Hivatalos! A szezon végéig kölcsönben az AC Milanban folytatja a pályafutását Amantino Mancini, az Internazionale brazil játékosa. A piros-feketék opciós jogot kaptak játékjogának felére, ő az ötödik brazil a keretben Dida, Thiago Silva, Ronaldinho és Pato után.
 
Újabb Mancini hagyhatja el az Intert 2010. január 14. 19:52 Már csak Amantino Mancinin múlik, hogy csapatot, ezzel egy csapásra országot is vált. Az Internazionaléban mellőzött brazil középpályás ügyében az olaszok a Marseille-jel tárgyaltak - és meg is egyeztek.
 
Játékost cserél az Inter és a Milan? 2010. január 14. 16:20 Már szinte kész tényként lehetett elkönyvelni, hogy Amantino Mancini, az Internazionale brazil szélsője a tavaszt az Olympique Marseille együttesénél tölti, most mégis nagyot fordult a helyzet.
 
A Marseille-é lesz Mancini! 2010. január 8. 21:44 A Marseille és az Inter mindenben megegyezett Amantino Mancini hat hónapos kölcsönszerződését illetően - értesült a La Provence francia lap.
 
Franciaországba tart Mancini 2010. január 4. 15:17
 
Nem játszik, de marad az Inter brazilja 2009. december 1. 09:54 Bár ebben az idényben még csak hat mérkőzésen jutott szóhoz, mégis marad az Internazionalénál Amantino Mancini, a kék-feketék brazil játékosa. A 29 éves válogatott középpályás a Sportitaliának elmondta, lehetősége lenne visszatérni az AS Romához, ám nem szeretne váltani.
 
Ketten is Londonba igazolnak az Interből 2009. június 17. 10:20 Az angol labdarúgó-bajnokságban folytathatja pályafutását az Internazionale két játékosa, Amantino Mancini és Luis Jimenez. A milánói klub ugyanis már megegyezett a West Ham Uniteddel, mindkét futballista kölcsönben érkezhet.
 
A héten robbanhat a Benzema-bomba 2009. június 15. 13:28 A legújabb hírek arról szólnak, csatába indul az olasz Internazionale labdarúgóklub a Lyon gólvadászáért, a 21 éves, francia válogatott Karim Benzemáért. Ezt a Sportmediaset.it szellőztette meg.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu