„Messi nem elég jó, a Barcelona meg...”

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 21. 16:01
A Barcelona-drukkerek valószínűleg "keresztre feszítenék" azt a televíziós személyiséget, aki azt merte mondani szeretett csapatukról, hogy a Premier League-ben sehol sem lenne. A Lionel Messi-rajongók pedig "tűzre vetnék" azért, amiért azt mondta, az argentin nem elég jó Angliához. Andy Gray beszólt.


Az Aston Villa és Everton egykori csatára, a Sky Sports állandó szakkomentátora egy picit talán elragadtatta magát és nem biztos, hogy illendő nyilatkozatot tett. A sokat látott szaktekintély szerint a Barcelona elsüllyedne a PL-ben, de Messi sem lenne sehol.

"Bajban lenne Messi, ha mondjuk Stoke-ban kellene játszania egy hideg estén - kezdte a kommentátor, aki a hétfői, Manchester City-Everton meccs felvezetéseként a lehetséges aranylabdásról elmélkedett. - Meg egyébként is, a Barcelona képtelen lenne érvényesülni a Premier League-ben, hiszen korábban sohasem játszott olyan csapattal, mint a már említett Stoke." 

Az 55 éves megmondó azt is hozzátette, hogy a La Liga egyenrangú ugyan a PL-lel, de Angliában minőségibb a foci. Szerinte Messi vagy Ronaldo nem tudna annyi gólt szerezni a szigetországban, mint amennyit Hispániában - még akkor sem, ha a 2007-2008-as szezonban a portugál manchesteri színekben 34 meccsén 31 találatig jutott.

Gray Ronaldóval kapcsolatban megjegyezte, hogy ma nem lenne az, aki, nem tartana ott, ahol, ha korábban nem szagol bele az angol futballba, a Premier League-be.

A riporter alaposan felkavarta a vizet, megjegyzései óta folyamatosan támadják őt, kap hideget-meleget az interneten.

Az elkövető: Andy Gray  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi vs. Ronaldo az Emiratesben
A londoni Emirates-stadionban rendezik a február 9-ére már korábban kiírt Argentína-Portugália barátságos labdarúgó-mérkőzést. Az Arsenal ultramodern arénájában a várakozások szerint farkasszemet néz a Primera División két...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem karácsonyozik élen a Man. City
Elszalasztotta a lehetőséget a Manchester City, hogy 81 év után ismét az angol bajnokság élén karácsonyozzon, mivel a 18. fordulóban meglepetésre hazai pályán 2-1-re kikapott a gyengélkedő, az utolsó fél órára tíz emberre...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu