Megyerit kiállították, Carroll hős lett

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 14. 14:02
Furcsa időpontban folytatódott a labdarúgó Európa-liga 2011-2012-es sorozata, kedden délben, Moszkvában csapott össze a Rubin Kazany és az Olympiakosz Pireusz. Az orosz telet az oroszok bírták rosszabbul, hiszen 1-0-ra kikaptak a legjobb 16 közé kerülésért vívott párharc első felvonásán.


 

EURÓPA-LIGA, A LEGJOBB 16-BA KERÜLÉSÉRT, 1. MÉRKŐZÉS:

Rubin Kazany-Olympiakosz Pireusz 0-1 (0-0)

Gólszerző: Fuster (71.)

Kiállítva: Megyeri (73. - Olympiakosz)

A nagy hideg miatt délidőre előrehozott találkozónak magyar érdekeltsége is volt, hiszen Megyeri Balázs védte az athéniak kapuját. A baj csak az, hogy csupán 73 percig, ekkor ugyanis Gökdeniz esett át a lábán - véleményes szituáció volt - a tizenhatoson belül, honfitársunk pirosat, a Rubin tizenegyest kapott. A vendégek ekkor már vezettek.

A sors azonban nem hagyta annyiban, a Megyeri helyére beállt Roy Carroll kivédte a bal alsó felé igyekvő büntetőt, ezzel pillanatok alatt hőssé változott. Az észak-ír kapus alig 20 másodperc alatt szerettette meg magát a szurkolókkal és a csapattársakkal - micsoda debütálás!

A nemzetközi kupaporond első 2012-es találatát David Fuster szerezte a 71. percben, ekkor egy baloldali szöglet utáni kavarodás végén bombázott a középpályás a kapuba (a görögöknek volt egy felső kapufájuk is).  Az 1-0-s idegenbeli sikerrel nagy lépést tett az Olympiakosz a legjobb tizenhat közé.

Visszavágó jövő csütörtökön.

Kedden 18.30-tól Braga-Besiktas meccset játszanak, a többiek csütörtökön lépnek pályára.

Fuster öröme
Az El-párosítások
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu