KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RUBIN_KAZANY"
Kikapott, de elődöntős a BL-címvédő 2013. április 11. 19:54 VIDEÓ! Kockáztatott, kikapott, de így is a legjobb négy közé jutott a Chelsea az Európa-liga-negyeddöntő csütörtök esti visszavágóján, műfüvön, Moszkvában, a Rubin Kazany vendégeként. Torres gyors átemelős gólja megnyugtatta a hazaiakat, talán túlságosan is, a szünet után három gólt kaptak, és a saját kapujuk elé szorultak, hősiesen kellett védekezniük. A Rubin mindent kiadott magából, de nem tudott közel kerülni a továbbjutáshoz.
 
El: lesz orosz csapat a legjobb nyolcban 2013. március 14. 20:38 Egy félidőt emberhátrányban futballozva harcolta ki a nyolc közé jutást a Basel a Zenit vendégeként a labdarúgó Európa Ligában: a svájciak kétgólos hazai sikerüket követően 1-0-ra kaptak ki csütörtökön a nyolcaddöntő szentpétervári visszavágóján. Sirokov büntetőt hibázott a hazaiaknál percekkel a vége előtt. A Rubin Kazany-Levante párharcban nem esett gól 180 perc alatt, aztán a hosszabbításban kettő is, mindkettőt az oroszok szerezték a moszkvai összecsapáson. A tatárföldiek történetük során először jutottak negyeddöntőbe az európai kupaporondon.
 
Megyerit kiállították, Carroll hős lett 2012. február 14. 14:02 Furcsa időpontban folytatódott a labdarúgó Európa-liga 2011-2012-es sorozata, kedden délben, Moszkvában csapott össze a Rubin Kazany és az Olympiakosz Pireusz. Az orosz telet az oroszok bírták rosszabbul, hiszen 1-0-ra kikaptak a legjobb 16 közé kerülésért vívott párharc első felvonásán.
 
El: görög bravúr Kazanyban 2011. szeptember 29. 18:53 Hiába állt fel, majd fordított hazai pályán a Rubin Kazany, a PAOK nem hagyta magát és a hajrában kiegyenlített a labdarúgó Európa-liga A-csoportjának 2. fordulójában. A görögök második bravúrjuknak örülhetnek a négyesben.
 
Spanyol csatárászt venne a Rubin Kazany 2011. szeptember 27. 09:58 Már a La Liga sem „menekülhet” a tőkeerős orosz klubok elől: lapértesülés szerint a Rubin Kazany a spanyol bajnokság egyik legjobb csatárát kívánja megszerezni!
 
A Lyon átjutott a mennyország kapuján 2011. augusztus 24. 20:19 Sorozatban tizenkettedszer főtáblás a Bajnokok Ligájában az Olympique Lyon labdarúgócsapata, miután 4-2-es összesítéssel búcsúztatta az orosz Rubin Kazanyt szerda este, a BL-rájátszásban.
 
Copa América-sztár a Kazanyban 2011. augusztus 14. 19:07 A kétszeres orosz bajnok Rubin Kazany megerősítette, hogy három évre szerződtette a Hércules Alicante paraguayi válogatott csatárát, Nelson Váldezt. Meg nem erősített információk szerint négymillió euró lehetett a vételára.
 
Huntelaar nem kér az oroszokból 2011. augusztus 10. 17:24 Nem követi Jurij Zsirkov, Dzsudzsák Balázs és könnyen lehet, Samuel Eto'o útját Klaas-Jan Huntelaar, aki a Schalke 04 szerint nem igazol Oroszországba, hiába a Rubin Kazany érdeklődése.
 
A világ legvalószínűtlenebb öngólja 2011. május 11. 15:01 Valószínűleg a szezon potyagólja esett meg az orosz élvonal legutóbbi fordulójában, a Rubin Kazany-FC Krasznodar mérkőzés első félidejében. A kétszeres bajnok litván kapusa, Giedrius Arlauskis kapott egy könnyed hazagurítást Roman Saronovtól, tengernyi ideje volt arra, hogy eldöntse, mit kezd a labdával, de sikerült elengednie azt a két lába között. Nézd meg videón!
 
Kaká-ügy: City? Milan? Rubin? 2011. március 2. 11:32 Sorban állnak a kérők 2007 aranylabdásáért, Ricky Kakáért, aki különböző okok miatt másfél év alatt sem tudta megtalálni a helyét a Real Madridban. Az orosz Rubin Kazany tejben-vajban fürösztené a sztárt, a City ütőkártyája Adebayor lehet az ügyletben, elképzelhető, hogy a Milan is visszavárná, az ügyvezető Galliani úgy reagált: "Kaká? Meglátjuk!"
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu