Kaká-ügy: City? Milan? Rubin?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 2. 11:32
Sorban állnak a kérők 2007 aranylabdásáért, Ricky Kakáért, aki különböző okok miatt másfél év alatt sem tudta megtalálni a helyét a Real Madridban. Az orosz Rubin Kazany tejben-vajban fürösztené a sztárt, a City ütőkártyája Adebayor lehet az ügyletben, elképzelhető, hogy a Milan is visszavárná, az ügyvezető Galliani úgy reagált: "Kaká? Meglátjuk!"


A Marca keddi értesülése szerint nem akárki a 2009-es orosz bajnok Rubin Kazany első számú célpontja az átigazolási piacon: a Real Madrid brazil világklasszisa, Kaká.

A spanyol lap hozzáteszi, nem valószínű, hogy tárgyalóasztalhoz ülnének a Madrid vezetői. A játékos ugyan távol van 2007-es formájától (amikor Aranylabdával zárta az évet), de a klub továbbra is töretlenül bízik abban, hogy mihamarabb tökéletes kondícióban és topformában segíti győzelmekhez csapatát a támadó.

A Rubin 45 millió eurót kínál, ami 20 millióval ugyan elmarad Kaká egykori vételárától, de egy névre szóló biankó csekkel együtt már egyenesen gáláns...

Az oroszok, akiket Forlánnal is összefüggésbe hoztak, azóta cáfolták a hírt, azt azonban megerősítették, hogy a nyáron visszarendelik a kölcsönből a Ligakupa-döntő hősét, a Birmingham nigériai csatárát, Obafemi Martinst.

Korábban az AS ellenben arról pletykált , hogy a Manchester City nyújtana segítő kezet a brazil sztárnak, Adebayor mintegy 25 millió eurót érő játékjogát is bevonva az üzletbe (a togói jelenleg kölcsönben légióskodik a blancóknál). Már jó előre megindították a hadjáratot a Világoskékek, hogy eltántorítsák a Chelsea-t egy esetleges ajánlattól.

Időről időre szóba kerül Kaká visszatérése a Milanhoz is, sokaknak feltűnt, hogy édesapja, Bosco Leite a helyszínen tekintette meg a hétfői Milan-Napoli rangadót, továbbá, hogy remek kapcsolatot ápol a Rossonerók vezérkarával.

Adriano Galliani egyebek mellett ebben a témában is készséggel állt a sajtó rendelkezésére:

"Ennek lehetősége egyelőre gondolat szintjén sem merült fel. Leite csak baráti látogatást tett, nem beszéltünk Riccardinóról. Szeretném-e, hogy visszatérjen? Nem tudom, meglátjuk. Most csakis a bajnokságra koncentrálunk."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu