Megtalálták Touré utódját az Arsenalnál

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 29. 14:19
Noha Kolo Touré még nem írt alá a Manchester Cityhez, bennfentes angol források szerint 99 százalékig biztosra vehető, hogy rövidesen a Kékekhez szerződik. Arsene Wenger, a londoniak menedzsere már azt is tudja, kivel próbálja meg feledtetni az elefántcsontparti hátvédet: a kiszemelt a korábban már megkörnyékezett fulhames Brede Hangeland.




Szóban már elígérkezett Kolo Touré a Manchester Cityhez, és mivel a Kékek az Arsenallal is megegyeztek minden részletben, a hátvédet új klubjától már csupán az orvosi vizsgálat választja el, amelyen jelen pillanatban esik át angol sajtóértesülések szerint.

Az elefántcsontparti mintegy 120 ezer fontot tehet majd zsebre hetente a Citynél, amely mintegy 16 millió fontot perkál le érte a londoni Ágyúsoknak.

Arsene Wenger mindenesetre nem esett kétségbe a fejlemények láttán, és már meg is találta bekk utódját a Fulham sziklája, Brede Hangeland személyében.

A játékos piaci ára hétmillió font körül mozog, így Touré eladásából még jócskán maradna is pénz a klub kasszájában.

Ráadásul a langaléta, 195 centiméterre nőtt norvég fizetése sem jelentene túl nagy kiadást az Arsenalnak: jelenlegi klubjában mindössze 15 ezer keres hetente, amelyet noha minden bizonnyal megtoldanának Észak-Londonban, még némi emeléssel sem terhelné még túlságosan az Ágyúsok költségvetését.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu