Megsérült Xavi!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 17. 15:52
Irányítója, Xavi Hernández nélkül kénytelen kiállni a címvédő FC Barcelona a Stuttgart elleni szerda esti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, a Nou Campban. Seydou Keita pótolhatja a sztárt. Éric Abidal sem vállalhatja a játékot, őt Maxwell helyettesíti.


Xavi a csapat kedd esti edzésen járt pórul, első fokú combizom-húzódást szenvedett. Nem tűnt súlyosnak a dolog (be is fejezte a gyakorlást a társakkal), de kedd délelőtt világossá vált, a katalán játékmester nem léphet pályára a Stuttgart ellen, sőt, 15 napot ki kell hagynia.

Érzékeny veszteség ez Pep Guardiola csapata számára, hiszen a Zaragoza, a Mallorca és az Osasuna elleni bajnokin sem számíthat a futballistára.

Jó hír ellenben, hogy Seydou Keita - aki az Atlético elleni vereség óta nem játszott - zöld utat kapott az orvosoktól, így ő ugorhat be Xavi helyére és nem Yaya Touré. Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született Stuttgartban, a mai visszavágóról élőben tudósítunk.

Xavi 40 mérkőzést abszolvált eddig a szezonban, amelyeken hat gólt szerzett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL: a Barca követi a Real példáját?
Szerdán este a másik spanyol hatalmasság is lejátssza aktuális visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Barcelona három hete 1-1-es döntetlent játszott a Stuttgart vendégeként, de a katalánok nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu