Megásta Benítez sírját Hernanes

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 4. 14:17
Újabb három szöget ütöttek be Rafa Benítez "koporsójába" a péntek esti Lazio-Inter bajnokin (3-1). A meccs hősének közfelkiáltással megszavazhatnánk a hazaiak brazil irányítóját, Hernanest, aki mindhárom gólban benne volt, szabadrúgásból döntötte el végleg a három pont sorsát. Nézzük, hogyan vélekedtek a rangadó főszereplői!


"A szezon eddig legjobb Lazióját láthatták a nézők. Magam is arról álmodtam, hogy egyszer így játszom majd" - kezdte a góllal és gólpasszal záró Hernanes a mérkőzés után adott nyilatkozatában. "Jó úton járunk. Nem akarunk letérni róla, majd meglátjuk, milyen messzire juthatunk el ezen az ösvényen."

A Lazio elnöke, Claudio Lotito is büszkén lelkendezett csapatáról, hozzátéve, hogy "Hernanes ugyan kiemelkedőt nyújtott, de csapategységből is jelesre vizsgáztak a Sasok."

Rafa Benítez hangsúlyozta, "borzalmasan nehéz a két legtermékenyebb csatár, Eto'o és Milito nélkül hátrányból fordítani, nem is sikerült." Mariga, Chivu és Milito visszatérése már napirenden van, velük is számolna a következő összecsapáson Brémában a spanyol tréner, aki egy klubvébé-címmel vigasztalódna a nyögvenyelős őszi produkciót követően.

Két meccs után véget ért az Inter győzelmi szériája, a Lazio elleni 1-3 már Morattit is lépésre kényszeríti a La Gazzetta dello Sport szerint. A lap úgy tudja, Walter Zengát hozná a kispadra a prezidente, amennyiben nem sikerül trófeával hazatérnie Beníteznek Abu Dzabiból.

A Lazio ismét élre állt a bajnokságban, de ha a Milan nyerni tud a San Siróban, ezt a fordulót is az első helyen zárhatja, méghozzá tíz pont előnnyel a birtokában a címvédő Interrrel szemben.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Lazio nyomorba döntötte az Intert
A Lazio futball-leckét adott az Internek, és a gyümölcse sem maradt el: 3-1-re legyőzte a címvédőt a Serie A 15. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Nerazzurrik számára csak Pandev szépítő góljánál csillant fel a pontszerzés...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu