KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CLAUDIO_LOTITO"
Megásta Benítez sírját Hernanes 2010. december 4. 14:17 Újabb három szöget ütöttek be Rafa Benítez "koporsójába" a péntek esti Lazio-Inter bajnokin (3-1). A meccs hősének közfelkiáltással megszavazhatnánk a hazaiak brazil irányítóját, Hernanest, aki mindhárom gólban benne volt, szabadrúgásból döntötte el végleg a három pont sorsát. Nézzük, hogyan vélekedtek a rangadó főszereplői!
 
A Lazio elnöke szerint bajnokok lehetnek 2010. szeptember 3. 09:55 Leginkább három-, jóindulattal négy esélyese (Intet, Roma, Milan, Juventus) van az idei olasz labdarúgó-bajnokságnak, ám a Lazio elnöke szerint megvan a potenciál együttesében arra, hogy a szezon végén magasba emelhesse a Scudettót.
 
Elnöke nem ereszti a Laziót 2010. február 6. 20:01 Továbbra is Claudio Lotito marad a Lazio többségi tulajdonosa, ezt maga az elöljáró nyilatkozta a Tuttomercatowebnek.
 
Lazio: kispadon „jegelhetik” Pandevet 2009. június 29. 20:59 Súlyos büntetés várhat a távozással kacérkodó Goran Pandevre: a macedón labdarúgó a kispadon ülheti végig a 2009-2010-es szezont. Claudio Lotito klubelnökön ugyanis felbőszítette a csatár viselkedése, így az sem zavarná, ha egy eurocentet sem kapna érte.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu