KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HERNANES"
Megjött az erősítés: Hernanes az Interé! 2014. január 31. 23:31 Egy hatalmas Inter-igazolással zárult a játékospiac Olaszországban: a Nerazzurri immár a keretében tudhatja a Lazio 28 éves, brazil válogatott belső középpályását, Hernanest. 2018-ig áll majd a milánóiak alkalmazásában.
 
Hernanes, a karate kid - videó 2011. február 10. 13:10 Hernanest úgy penderítette le a pályáról Wolfgang Stark játékvezető, hogy lába nem érte a földet. A Lazio brazil középpályása a franciák elleni szerda esti párizsi barátságos meccs 40. percében tett barátságtalan gesztust ellenfele irányába: úgy rúgta mellkason, mint a nyári világbajnokság döntőjében Nigel De Jong Xabi Alonsót (azért nem járt a piros). A szabálytalanság ténye kétségtelen volt, a vétkesnek azonban nem ez volt a véleménye. Nézd meg karate kid rúgását videón!
 
Megásta Benítez sírját Hernanes 2010. december 4. 14:17 Újabb három szöget ütöttek be Rafa Benítez "koporsójába" a péntek esti Lazio-Inter bajnokin (3-1). A meccs hősének közfelkiáltással megszavazhatnánk a hazaiak brazil irányítóját, Hernanest, aki mindhárom gólban benne volt, szabadrúgásból döntötte el végleg a három pont sorsát. Nézzük, hogyan vélekedtek a rangadó főszereplői!
 
Brazil ászt vett a Lazio 2010. augusztus 7. 13:23 A Sao Paulo megerősítette, hogy első számú ásza, Hernanes többet már nem húzza magára a klub mezét, és a Lazióhoz szerződik.
 
Nem vicc: a Lazióé az új Kaká! 2010. augusztus 1. 23:32 Miguel Veloso után újabb minőségi irányító középpályás választotta a Serie A-t, a Sao Paulo alapembere, a 25 éves Hernanes a Lazióhoz igazol. Ezt a Traffic cégcsoport alelnöke erősítette meg a Sky Italiának.
 
A Lazio szerzi meg az új Kakát? 2010. június 23. 19:04 Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Lazio vezetősége a Sao Paulóval a brazil futball egyik legjobb irányítójáért, a Kakához, Pirlóhoz és Fabregashoz is hasonlított Hernanesért - írják olasz lapok.
 
Így cselez a Real brazil kiszemeltje! 2010. február 13. 11:59 Videó! Még január végén röppent fel a pletyka, hogy a Milan és a Barcelona mellett a Real Madrid is elcsábítaná az egyszeres brazil válogatott labdarúgót, Anderson Hernanes de Carvalhót, rövidebb nevén Hernanest a Sao Paulótól. A királyiak nem hiába nézték ki maguknak a középpályást, az eheti Monterrey elleni 2-0-ra megnyert Libertadores-kupa mérkőzésén az őrületes cseleiről híressé vált játékos megmutatott egy-két elemet repertoárjából.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu