Meg akarták állítani Messit, bármi áron

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 20. 15:28
Sms-ben kért bocsánatot Lionel Messitől Tomás Ujfalusi, az Atlético Madrid cseh hátvédje, aki a vasárnap esti bajnoki hajrájában okozott csúnya, de nem súlyos bokasérülést a Barcelona extraklasszisának. Azt állítja, a labdára ment. Már nem először bánt el a kis argentinnal. Guardiola, Piqué és Villa is szót kért.


Ujfalusi egy rossz ütemű becsúszás során lépett rá Messi jobb, belső bokájára, óriási fájdalmat okozva a támadónak, egyúttal nagy ijedtséget a Barcának és szurkolóinak. Legalább tíz napra vonta ki a forgalomból a katalánok aranylabdását.

A 32 éves hátvéd egy hétfői sajtótájékoztatón elmondta, nem állt szándékában súlyos sérülést okozni a futballcsillagnak.

“Mindenféleképpen bocsánatot akartam kérni, nem akartam lerúgni. Tegnap még nem volt lehetőségem elnézést kérni, de ma küldtem neki egy üzenetet Agüero telefonjáról. A labdára mentem, de pechem volt, és a bokájára érkeztem. Ijesztő volt az egész. A felvételeken jól látszik, hogy a labdát is elértem, mielőtt Messi lábára csúsztam volna. Voltak keményebb becsúszások is az enyémnél."

Pep Guardiola felvetésére - miszerint a legnagyobb sztárokat meg kellene védeni a brutális belépőktől - úgy válaszolt, "nem csak a legjobbakat, hanem az összes futballistát meg kellene védeni". A gránátvörös-kékek mestere mondott jót is az ellenfélről, szerinte ha ugyanígy küzd majd a Real elleni városi derbin, annak Atlético-győzelem lesz a vége.

Gerard Piqué, a Barca középhátvédje sem fogta vissza magát a meccs után:

“Az atléticósok utaztak Messire, meg akarták állítani, bármi áron."

David Villának is megvolt a maga véleménye, precedenst teremtene Ujfalusi esetével:

“Olyan súlyos büntetést kell kiszabni rá, hogy máskor kétszer is meggondolja,  elkövet-e hasonló durvaságot."

UJFALUSI 2010-ES AKASZTÁSA

UJFALUSI 2009-ES BELÉPŐJE

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu