KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOMAS UJFALUSI"
Hivatalos: az Atlétiból rabolt a Galata 2011. június 20. 19:28 A Galatasaray kétéves szerződést kötött Tomás Ujfalusival, a 33 esztendős cseh válogatott védőt az Atlético Madridtól szerezték meg az isztambuliak 2 millió euróért.
 
Madridi sztártrió Isztambulban? 2011. június 19. 18:45 Az Atlético Madridot három ásza is elhagyhatja a nyáron, és valamennyien a Galatasarayt vehetik célba.
 
Ujfalusi: csak két meccstől eltiltva! 2010. szeptember 21. 18:29 Tomas Ujfalusi a vártnál enyhébb büntetéssel úszta meg a Lionel Messi ellen elkövetett szabálytalanságát. Az Atlético Madrid cseh védője a Barcelona elleni vasárnapi bajnoki hajrájában csúnyán letalpalta az argentint, ezután második sárgával kiállították. kétfordulós
 
Ujfalusit 4-12 meccsre eltilthatják 2010. szeptember 21. 11:20 Kedden dönt a La Liga illetékes testülete az Atlético Madrid cseh hátvédjének, Tomás Ujfalusinak az ügyében, aki csúnya belépőjével rövid időre kivonta a forgalomból Lionel Messit, a Barca futballcsillagát. A Marca szerint 4-12 meccses eltilást kaphat.
 
Meg akarták állítani Messit, bármi áron 2010. szeptember 20. 15:28 Sms-ben kért bocsánatot Lionel Messitől Tomás Ujfalusi, az Atlético Madrid cseh hátvédje, aki a vasárnap esti bajnoki hajrájában okozott csúnya, de nem súlyos bokasérülést a Barcelona extraklasszisának. Azt állítja, a labdára ment. Már nem először bánt el a kis argentinnal. Guardiola, Piqué és Villa is szót kért.
 
Messi 10 nap múlva visszatérhet! 2010. szeptember 20. 13:25 Miközben több spanyol forrás hetekről beszélt, Lionel Messi sérülése szerencsére nem olyan súlyos, mint azt gondolták. Hétfőn ismét megvizsgálták az Atlético elleni vasárnapi bajnoki hajrájában bokasérülést szenvedett Barcelona-sztárt, majd hivatalosan is megerősítették, hogy az argentin tíz napon belül visszatérhet!
 
Lemondta a válogatottságot a cseh ász 2009. április 8. 14:20 Lemondta a válogatottságot Tomas Ujfalusi, a cseh labdarúgó-válogatott középső védője, miután éles bírálatokat kapott a Szlovákia elleni válogatott meccs után.
 
Atletico Madrid: Tomas Ujfalusi három évre kötelezte el magát 2008. július 1. 15:03 Az Atletico Madrid labdarúgócsapata leigazolta a rutinos cseh védőt, Tomas Ujfalusit. A Fiorentinát otthagyó játékos három évre kötelezte el magát a spanyol együtteshez.
 
Euro 2008: Tomas Ujfalusi lesz a cseh válogatott csapatkapitánya 2008. május 27. 19:54 A csapat rutinos játékosai és Karel Brückner szövetségi kapitány úgy döntöttek, hogy Tomas Ujfalusi lesz a cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az Európa-bajnokságon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu